Niste fan Kaubojke? 6 savjeta koji će je pretvoriti u vašu omiljenu pozu

Niste fan Kaubojke? 6 savjeta koji će je pretvoriti u vašu omiljenu pozu

Idealno za curke koje nisu u kondiciji ili im se samo trenutno ne da toliko energije trošiti

Svatko od nas ima svoju omiljenu pozu. A kada smo mi žene u pitanju jedna od poza oko koje se najviše mišljenja razilaze je Kaubojka, odnosno žena na partneru. Ova poza ima puno prednosti – ona ženama daje kontrolu nad partnerom, brzinom, kutom i dubinom penetracije, intenzitetom seksa te postizanjem orgazma.

Ali isto tako znači i dosta "posla". Što, naravno, samo po sebi nije loša stvar jer ujedno i vježbate i uživate. Međutim neke od nas nisu u najboljoj kondiciji, a nekima od nas se naprosto ne da toliko "jahati". Upravo zato dobro će doći ovi savjeti koji će olakšati, većinu, ili barem neke negativnije strane ove poze. Isprobajte ove trikove – možda se predomislite oko svoje omiljene poze.
 
Jastuci u pomoć

Kaubojka često uključuje "hopsanje" gore dolje popriličnom brzinom. A to će ostaviti posljedice na mišićima vaših bedara. Istina, vi možete usporiti i samo se ljuljati/trljate naprijed-unatrag, no samo je pitanje vremena kada će opet htjeti da počnete skakutati (jer većini muškaraca to više paše).

Kako biste si olakšali stvar – povisite se – uzmite dva čvršća jastuka (primjerice od kauča – jer nećete utonuti u njih) i stavite ih ispod svakog koljena. Iako ćete svejedno morati se potruditi oko "gore-dolje" pokreta, oni će biti manji (a vaš partner unatoč tome osjećati cijelu dužinu/dubinu) – i vjerujte nam manje naporni za vaša bedra.
1/6
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 20.7.2018 10:52:53
  • Bodova: 50946
  • Prijavi
Nista bez mijenjanja poza.
canyon
  • 20.7.2018 8:40:39
  • Bodova: 16818
  • Prijavi
Najbolja moguca poza za zene, znas kako, koliko i kada.