Nevjerojatno seksi poze za vruće ljetne dane

Nevjerojatno seksi poze za vruće ljetne dane

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Isprobajte ove poze...

Svatko od nas voli seks. No, dobro... Većina nas voli seks, a neki čak toliko da bi, kada bi mogli, samo vrijeme provodili u krevetu (ne spavajući). Zato, kako je seks veoma važan dio naših života, važno je da je kvalitetan i zanimljiv. Na svu sreću postoji puno toga što možete isprobavati s partnerom kako vam ne bi dosadilo. Već smo o mnogim pozama pisali kroz sve ove godine, no varijacija po pitanju seks poza ima zaista puno, a već i mala promjena može imati veliki utjecaj na užitak u seksu, postizanje i intenzitetu orgazma.

Tražite li nove načine kako začiniti seksualni život? Ako ste u potrazi za novom pozom u seksu, ne morate više brinuti i pretraživati knjižare u potrazi za posljednjim izdanjem Kama sutre. Tu smo mi da vam olakšamo posao i predstavimo još nekoliko poza kojima možete probuditi i začiniti svoj seksualni život.

Izvor: askmen.com, Carlee Ranger

Stražnji planking

Da jastuk u seksu može učiniti čudesa dobro znamo, a ako ne znate – obavezno isprobajte misionarsku pozu s jastukom ispod stražnjice donjeg dijela leđa (za fantastične, intenzivnije orgazme, i općenito lakše postizanje orgazma).

U ovoj verziji sve je slično samo je jastuk ispod zdjelice, dok vi ležite na trbuhu. Noge su skupljene, što stvara uži ulaz za njega i pojačanu stimulaciju za nju. Ova poza ne samo da omogućava lakši pristup G-točki i A-točki (točka zaslužna za žensku ejakulaciju, odnosno squirting), već položaj stimulira i klitoris, pa je veoma ugodna za ženu!
1/5
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 5.6.2018 10:31:01
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Potpuna predanost- nije za svakog i za svaku priliku. Izaziva vrlo zagonetan osecaj...