Nevjerojatno ali istinito – naša omiljena poza može biti još bolja!

Nevjerojatno ali istinito –  naša omiljena poza može biti još bolja!© Depositphotos

Popularna Kaubojka sada će biti još senzualnija, seksualnija, s još boljim orgazmima!

Svaka od nas ima svoju omiljenu pozu, no nama ženama nekako je posebno draga “kaubojka” odnosno poza u kojoj žena ima kontrolu i “jaši” svog partnera dok on leži. Ova poza ima svoju posebnu čar jer nama ženama daj kontrolu nad partnerom, brzini i intenzitetu seksa te postizanjem orgazma.

A sada imamo za tebe savjete kako da ti ova poza postane još senzualnija, seksualnija i dovede do puno intenzivnijeg orgazma! Isprobaj ove trikove – i ako ti do sada ova nije bila omiljena poza - sad sigurno hoće!

 
Ruke ili noge?

Ruke kao potpora

Jedno od pitanja koje moje prijateljice često postavljaju kada pričamo o seksu je: "Što da radim s rukama kad sam gore?!" Ako se osjećaš malo nervozno zbog toga što si gore, nagnite se prema naprijed tako da se približiš partneru i osloniš na ruke. Ne samo da ti daje osjećaj sigurnosti, već ih možeš upotrijebiti za pomicanje gore-dolje, intenzivnije "trljanje" o njega, što god želiš... Ili se poigraj sa svojim grudima i bradavicama!

Stisni noge

Ti imaš svu moć u ovoj pozi. Pa isprobaj ovo: stisni koljena što više možeš (naravno bez da ga zgnječiš) – tada stišćeš mišiće zdjelice i to omogućuje veće trenja i trljanje između penisa i klitorisa – ključ do intenzivnijeg orgazma.
 
 

via GIPHY

1/5
 
Komentari
+2