Netradicionalne poze koje pružaju puno užitka, a nisu komplicirane

Netradicionalne poze koje pružaju puno užitka, a nisu komplicirane© www.profimedia.hr

Iako su tradicionalne i puno puta isprobane poze odlične i ne bismo ih se trebali odreći, ponekad je potrebno i malo 'začiniti' stvari u spavaćoj sobi

Mnogi parovi, pogotovo ako su u dugim vezama, lako zapadnu u seksualnu kolotečinu i rutinu te s vremenom prestanu eksperimentirati u krevetu. Naravno da nije potrebno da parovi izvode akrobacije ili teške gimnastičarske točke za vrijeme seksa, ali malo inicijative i novine nikad nikome nije naškodilo. Uz par novih poza može se lako rasplamsati stara strast te potaknuti pomalo zamrlo uzbuđenje. Zato bi možda trebala uzeti u obzir da a parterom na neko vrijeme zaboraviš na uobičajene tri ili četiri seks poze i prepustiš se eksperimentiranju. Neovisno o tome je li u tvojoj vezi seksualni medeni mjesec već završio ili još traje, uz ove atipične, netradicionalne poze seks će biti zanimljiviji.


(Foto: www.profimedia.hr)
 
Isprobaj stoga ove poze i odaberi one koje ti se najviše sviđaju. Nisu pretjerano komplicirane, ne zahtijevaju veliku fleksibilnost, a pružaju jako puno užitka.
 
Ljuljajuća stolica

Za izvođenje ove poze je važno da ti i tvoj partner pronađete čvrstu stolicu sa stabilnim naslonom. On neka sjedne na nju i nasloni leđa na naslon, a ti ga zatim „zajaši“ i polako se spusti na njega s koljenima savijenima pod kutom od 90 stupnjeva. Jednom kada do kraja penetrira, polako se počni ljuljati naprijed i nazad. Ako je moguće, pokušajte zaljuljati i stolicu, ali pri tome pazite da ne padnete.


(Foto: www.profimedia.hr)
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2