'Neka se i on potrudi': Pet poza za oralni seks koje bi mogla isprobati

'Neka se i on potrudi': Pet poza za oralni seks koje bi mogla isprobati© Pexels

Navikao je samo primati, ali ne i pružati oralno zadovoljstvo? Možda je došlo vrijeme je da ga malo 'preodgojiš'. Pokušaj s ovih pet pozicija

Nekim ženama oralni seks funkcionira isključivo kao predigra, a drugima je svojevrsni desert nakon večere tijekom koje se baš i nisu "najele".

Kako god bilo, većina uživa u oralnom seksu, no frajeri ga vrlo često tek odrade kao svojevrsnu propusnicu za dalje. Oralni seks ne bi smio biti rutina. Rutinu zadrži u kupaonici kad svako jutro i večer pereš zube i nanosiš na lice tonik pa kremu ili u treningu kad obuvaš tenisice i tajice pa istrčavaš na stazu. U seksu nema mjesta rutini.

Jesi li čula za orgazam bradavica? On postoji i svatko ga može postići
Cervikalni orgazam navodno je najsnažniji ženski seksualni užitak, a evo kako ga postići
Orgazam osim užitka donosi i čitav niz drugih prednosti. Evo koje su


via GIPHY


U nastavku ti donosimo pet pozicija u kojima ćeš u roku od nekoliko minuta doživjeti orgazam, a da njegov gospodin ostane po ključem, odnosno iza remena. Kad ti je već frajer šutljiv i nema šanse da ga nagovoriš da priča o osjećajima i kaže ti da te voli, nek' bude neke koristi od tog njegovog jezika.

via GIPHY

Znaš da ne čitaju misli. Više ni knjige ne čitaju...pa čak ni deklaracije na šamponima dok sjede na WC-u. Sad čitaju komentare na Facebooku. To je sva njihova literatura, a vokabular od takve baš i nije bogat. Možda bi čovjek nešto i htio reći, ali nema riječi. Kad se već ne može izraziti usmeno, neka pokuša oralno. Ti se samo namjesti. Evo kako:

 
Zavali se i uživaj

Za ovaj užitak treba ti nešto na što ćeš se nasloniti. Bilo da si u ftelji, na krevetu ili kauču, nasloni se, ugodno smjesti, možeš se i poduprijeti s dva - tri jastuka, privuci koljena i raširi noge. Pozovi ga i uživaj u senzacijama i pogledu koji imaš na njega.

via GIPHY


 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2