Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najbolje poze za G točku

Najbolje poze za G točku© Depositphotos

Mnogi seksolozi i znanstvenici složili su se oko nekoliko seksualnih poza čije prakticiranje dovodi do veće šanse za dostizanje boljeg i jačeg vrhunca

Iako se znanstvenici i ginekolozi i dalje dvoume oko njezinog stvarnog postojanja upravo zbog težine njezina pronalaska, činjenica je da je G točka mjesto koje je vrijedno traženja.

Ime je dobila po dr. Ernstu Grafenbergu koji ju je prvi pronašao 1950. godine i progovorio o njenoj ulozi izazivanja velikog seksualnog zadovoljstva. Rekao je da je ona nakupina tkiva koja se nalazi na prednjem zidu vagine i da je upravo ona najsavršenije mjesto za postizanje užitka kod žene.

Mnogi seksolozi i znanstvenici složili su se oko nekoliko seksualnih poza čije prakticiranje dovodi do veće stimulacije G točke, pa tako i veće šanse za dostizanje boljeg i jačeg vrhunca.

1.KAUBOJKA
Ova je poza odlična jer označava takav raspored da žena sjedi na muškarcu koji je ispružen na krevetu. To znači da žena može potpuno kontrolirati pokrete i kut pod kojim muškarac penetrira u nju. Omogućuje dublju i snažniju penetraciju. U slučaju da se nagneš prema natrag, osjećaj će biti još bolji i intenzivniji.
Postoji i obrnuta varijanta ove poze kada je sve isto samo je žena okrenuta muškarcu leđima. Kod kaubojke je uzbudljiva činjenica da se uz ovu pozu simultano stimuliraju i klitoris i G točka što je odlična kombinacija za nevjerojatni užitak kod žene.

2.PODIGNUTE NOGE
Legni na leđa i podigni noge na partnerova ramena. Ova je poza jedna od najidealnijih za stimulaciju G točke jer prilikom njenog prakticiranja muškarac je može lakše pronaći i omogućiti ti postizanje orgazma za pamćenje.

3.DOGGY STYLE
Nezaobilazni doggy style poza je kojoj se jednako vesele i muškarci i žene jer je zbog svoje prirode i lake izvedbe idealna za postizanje uzbuđenja. Također, ako ti je cilj dodatna stimulacija G točke, ovo je savršena poza u kojoj ćeš to uspjeti. Pripazi da partner stavi noge s vanjske strane tvojih nogu i da se nagneš prema naprijed. Uz pravilnu stimulaciju klitorisa, užitak je apsolutno zagarantiran.
 
Komentari
+2