Mali trikovi koji će ti pomoći probuditi strast u spavaćoj sobi

Mali trikovi koji će ti pomoći probuditi strast u spavaćoj sobi© Profimedia.hr

Seks treba biti užitak za oba partnera, a uz nekoliko stručnih savjeta užitak će biti još i veći

Žene često u seksualnom dijelu života više razmišljaju kako se osjeća i što želi partner, nego što misle na sebe. Ali kao u svim drugim segmentima veze, ne smije se zaboraviti da se oba partnera trebaju osjećati dobro i da je veza dvosmjerna cesta. U seksu je važno zadovoljstvo, kao i udobnost oba partnera. Srećom, postoji puno savjeta kako bi se oba partnera osjećala dobro, a strast postala veća.
 
Većina savjeta usredotočena je na trenutke prije i poslije seksa, s ciljem jačanja komunikacije između partnera. Naravno, postoje stvari koje se mogu koristiti i tijekom seksa, uključujući povremeno provjeravanje partnera i dijeljenje onoga što volite, a što ne.


via Giphy

Donosimo ti najbolje savjete za veći užitak i vruće noći.
 
Razgovarajte o seksu

To ne znači da bi trebala nazvati svog partnera usred dana i započeti seksi razgovor (iako i to može biti zabavno). Seksologinja dr. Jess O'Reilly kaže da biste trebali razgovarati o seksu prije, za vrijeme i nakon samog čina. "Istraživanje sugerira da uz razgovor o seksu tijekom čina, doživljavate višu razinu samopoštovanja i zadovoljstva", kaže ona za Woman's Day. 


via Giphy

Ti razgovori ne moraju biti usredotočeni na samo dobre stvari. Trebate međusobno saznati neka općenita razmišljanja. Partneru možeš postaviti sljedeća pitanja: Što seks znači za tebe? Koliko ti je važan? Koliko često želiš imati odnose? Kako se želiš osjećati prije, za vrijeme i poslije seksa? I naravno, kako dalje naglašava stručnjakinja, ti razgovori bi trebali uključivati i pristanak, posebno ako isprobavate nešto novo. Nitko se ne može potpuno zabaviti ako mu nije ugodno, važno je da sudionik bude voljan.
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 7.10.2020 21:46:32
  • Bodova: 396
  • Prijavi
i atmosfera puno znači.. ugodni mirisi eterična ulja naranče, metvice, brizljivo uređena soba..