Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Koliko zapravo traje seks za većinu parova (i kako lakše postići orgazam)?

Koliko zapravo traje seks za većinu parova (i kako lakše postići orgazam)?

Imamo za tebe savjete koji će te svaki puta lansirati u ekstazu!

Po pitanju seksa nikada dovoljno informacija, pa ipak je to jedna od aktivnosti u kojoj najviše uživamo u toku našeg života. Da, seks je bitan (za duh i tijelo), koliko god neki od nas to pokušavali ignorirati jer nema svatko od nas kvalitetan seks...

Kod nekog seks traje dulje, kod nekog kraće (kod većine nas ima i jednog i drugog) - a koliki je prosjek - to je pitanje na koje danas dajemo odgovor. Nedavno provedena anketa na portalu Lovehoney koja je obuhvatila 4.500 ispitanika pokazala je da seks za većinu parova traje 19 minuta.

Ovaj romantični rendezvous obično uključuje 10 minuta predigre i devet minuta stvarnog seksa. A ono što je za nas žene bitnija informacija jest što u tih 19 minuta samo 28 posto žena svaki put postigne orgazam, u usporedbi sa 75 posto muškaraca.
 

via GIPHY

Istraživanje je također pokazalo da je 89% parova, prije ili kasnije u toku njihove veze, uspjelo postići zajednički orgazam, što su u ovom istraživanju i proglasili najboljim i najintenzivnijih seksualnim iskustvom. Gotovo četiri od deset parova istovremeno doživljavaju orgazme barem pola vremena kada imaju seks.

No, vratimo se na problematiku malog postotka ženskih orgazama i kako ga postići!
  • Najprije ojačaj svoje ljubavne mišiće. O Kegelovim vježbama već smo zaista puno puta pisali - a radi se naprosto o stezanju mišića pelvisa (kao da želiš mokraću zadržati). Što su jači ti mišići to će seksualni doživljaj i uzbuđenje biti bolji!
  • Kad dođe do same akcije kreni od disanja. Zapravo je jednostavno. Sve što trebaš napraviti je produžiti i pojačati uobičajeno disanje. Diši malo brže, udasi neka budu malo dublji, a izdasi duži, te više koristi prsa i trbuh. Pojačaj disanje i povećat ćeš seksualnu uzbuđenost, pa ćeš i lakše postići orgazam.

via GIPHY

  •  Sada kad si savladala duboko disanje - iskombiniraj to s uzdasima. Zatomljivanje zvukova je neprijatelj tvog orgazma, pa intenziviraj iskustvo, otvori usta i ispusti zvuk. Ne moraš baš vikati da te čuju na drugi kraj grada, samo - nemoj šutjeti. Oslobađanje zvukova je važno za bolji seks.  
  • Nemoj se sramiti niti otići do najbližeg dućana sa seksualnim pomagalima - ili ih naruči online. Uz dobar vibrator za stimulaciju klitorisa za vrijeme seksa - orgazam je zagarantiran svaki puta!
  • I, ne moraš sve sama: muškarci mogu odigrati svoju ulogu tijekom seksa tako što će se pobrinuti da točno pogode pravo mjesto kako bi stimulirali G-točku tijekom penetracije, a mogu se malo više i pozabaviti klitorisom. OVE poze pomoći će ti istovremeno stimulirati G-točku I klitoris!

via GIPHY

 
Komentari
+2