Kako poboljšati seksualni život u zrelijim godinama?

Kako poboljšati seksualni život u zrelijim godinama?

Nekoliko odličnih savjeta koje svakako vrijedi isprobati

S dolaskom u zrelije godine seksualni život mnogih se zapravo pogoršava ili gotovo nestaje. Zašto je tome tako i što se može učiniti po tom pitanju? 

Zapravo, s godinama dolazi iskustvo. Znamo što je užitak ili barem što nam je potrebno da bi smo se osjećali ispunjeno. 

Dolazak u zrelije godine ne znači da morate odustati od seksa. Ustvari, seksualna želja nikad ne umire. Odustanite od onoga što mislite da znate i postanite otvoreni prema novim iskustvima. U nastavku vam otkrivamo 5 jednostavnih načina kako da poboljšate svoj seksualni život ako ste u zrelijim godinama…

Nema više brzinskog seksa

Brzinski seks idealan je za mlađe generacije, međutim jednom kad dođete u malo ozbiljnije godine vrijeme je da uživate u svakom trenutku, a nemojte zaboraviti niti na predigru koja se može desiti bilo gdje – tijekom večere, dok gledate tv, tijekom zajedničkog kuhanja… Obratite pažnju na okuse i mirise koji vas okružuju, kao i na svaki dodir svog partnera. Prepustite se i uživajte. 

Zagrijavanje izvan spavaće sobe

Povedite partnera na sat joge. Osim što ćete se dobro zabaviti, postat ćete gipkiji a joga bi mogla potaknuti i seksualnu želju pa svakako isprobajte.

Tuširajte se zajedno

Pozovite partnera u tuš ili kadu i provedite neko vrijeme zajedno pod tušem. Dodirujte se i operite jedan drugoga. Uživajte u svakom dodiru, pogledu, poljupcu… Neka se strasti rasplamsaju!

Isprobajte orgazmičku meditaciju

Orgazmička meditacija posebna je vrsta meditacije kod koje se koristi seksualna energija u svrhu meditacije. Takva će vam praksa pomoći da postanete intimniji te da bolje razumijete svoje i potrebe svog partnera. 

Koristite lubrikante

Ne bojte se koristiti lubrikante prilikom seksa jer će to definitivno poboljšati cjelokupno iskustvo i doživljaj te će i vama i vašem partneru sam čin seksa biti mnogo ugodniji. 
 
Komentari
+2
 
barnaby
  • 2.1.2018 12:50:46
  • Bodova: 20
  • Prijavi
Moja ljubavnica i ja, iako već u "dobrim" godinama, održavamo redovan tjedni seks s istim užitkom kao i prije 20 i više godina. Ona je FANTASTIČNA žena i to mi je najbolji stimulans bez ikakvih pomagala.
zeljkica67
  • 16.12.2017 20:50:21
  • Bodova: 7551
  • Prijavi
Tuširanje i nakon toga seks na perilici rublja, ali obavezno uključit centrifugu, Super je
jasminka2
  • 8.12.2017 16:25:46
  • Bodova: 1491
  • Prijavi
Tuširanje je najbolje.