Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Istražile smo sve vrste orgazama i kako ih postići. Ima ih čak 11

Istražile smo sve vrste orgazama i kako ih postići. Ima ih čak 11

Od klitoralnog do onog na bradavicama, pripremile smo ti sve potrebne informacije o svim vrstama orgazma koje žene mogu osjetiti (za neke nismo ni same znale)

Jesi li znala da žene mogu doživjeti čak 11 vrsta orgazma? Mi nismo. Većina nas poznaje uglavnom dvije vrste, vaginalni i klitoralni. Neki od njih su logični dok su neki prilično iznenađujući. Orgazam je fizički refleks koji se javlja prilikom stezanja mišića tijekom seksualno uzbuđenja, i nakon toga opuštanja kroz niz ritmičkih kontrakcija. Svaki orgazam drugačiji je u svom trajanju i intenzitetu. Osim što pruža fizički užitak i opuštanje, isto čini i za našu psihu.
 
Dok se neke vrste orgazma fokusiraju na vaginalno područje, postoje i oni koji ti pružaju velike užitke na mjestima za koje možda nisi ni znala da su snažne erogene zone. Zato smo ti pripremile sve što trebaš znati o svim vrstama orgazma i načinim na koje ih možeš postići.
 
Klitoralni orgazam

Klitoris je za mnoge žene najjednostavniji i najbrži put do užitka. Ovaj organ sastavljen je od milijuna živčanih završetaka sličnih onima na penisu. Stimulacija klitorisa uzrokuje povećani nalet krvi u ovo područje. O ovom orgazmu ne trebamo mnogo govoriti, sve smo ga iskusile najčešće, a nadamo se da je i tvoj partner već do sada naučio kako pronaći ovo područje.

 

via GIPHY

1/11
 
Komentari
+2