Idealne zimske seksi maštarije

Idealne zimske seksi maštarije

Kad se temperature vani spuste oko ili ispod nule, trebate pronaći nešto čime ćete se s partnerom dobro zagrijati

Kada dođu hladni dani, vatru u krevetu možete zapaliti i igrajući razne uloge i ostvarujući razne maštarije koje jedno drugome još možda nikada niste rekli.

Vrlo je važno pričati o svojim maštarijama s partnerom jer mu na taj način pokazujete što vam se u krevetu sviđa. Nije potrebno da to radite u detalje kako se ne bi izgubila ideja fantazije, ali defnitivno je u redu ispričati mu sve o o čemu maštate. Budite opušteni, nema vam zbog čega biti neugodno jer je to samo vaša intima i ako se po tom pitanju jedno drugome otvorite, obostrano zadovoljstvo će biti samo još veće.

DOMINACIJA
Fantazija o kojoj mnogo muškaraca (ali i žena) mašta definitivno je da netko nad njima dominira i da im radi sve što mu padne na pamet. Naravno, mislimo na dobre i ugodne stvari, a ne nešto što će vas sputavati da se opustite i prepustite užitku.

VEZANJE
Vezanje vas zasigurno asocira na film „50 nijansi sive“. Iako u filmu možda tako nešto izgleda apsurdno, možete pokušati tako nešto i kod kuće, možda se ugodno iznenadite.

ZAJEDNIČKO GLEDANJE PORNOGRAFIJE
Zajedničko gledanje pornića ženama i nije možda tako privlačna seksualna maštarija kao muškarcima, ali mnogo se dobrih stvari može dogoditi ako izađete iz svoje sigurne komforne zone.
 

IGRANJE ULOGA
Osvježite svoj seksualni život tako da se pretvarate da ste netko drugi. Napravite priču i pripremite kratki scenarij, obucite izazovnu odjeću i zabavite se, vjerujemo da ćete se pozitivno iznenaditi.

SEKS U TROJE
Seks u troje je mrvicu opasniji od grupnjaka jer zahtijeva potpunu pozornost na treću osobu. Dakle ako ste vi par i bez obzira odaberete li žensku ili mušku osobu kao trećeg sudionika u ostvarivanju ove seksualne maštarije, bit će vam vrlo čudno opustiti se i prepustiti užitku jer ćete razmišljati o mnogo drugih nepotrebnih stvari. Ipak, neka vas to ne sputava da pokušate s ovakvom ludom fantazijom, ako ste oboje suglasni i spremni na takav korak.

GRUPNI SEKS
Za ovako nešto je potrebno da vaša veza bude zaista vrlo vrlo čvrsta i otvorena i da oboje budete apsolutno sigurni jedno u drugo i željni novih avantura u svom seksualnom životu. Mnogima čak niti to ne uspijeva kako bi se potpuno opustili, te im je za ovakav seksualni pothvat potreban dodatni stimulans, poput alkohola.
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 8.12.2018 14:06:22
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Trojka je na nivou mastarija bolja od realizacije. Vezivanje moze biti jako zanimljivo ako imate vremena i takta..
canyon
  • 7.12.2018 9:18:52
  • Bodova: 16821
  • Prijavi
Hahaaa mislim da se snalazimo jako dobro, hvala na savjetima ali neki su meni apsolutno neprihvatljivi.
vmarina
  • 7.12.2018 7:22:31
  • Bodova: 50948
  • Prijavi
Ne treba nam ideja.