Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Dovedi ga do ludila! Oralni seks za napredne!

Dovedi ga do ludila! Oralni seks za napredne!© Pixabay

Nikada nije na odmet neki novi savjet ili tehnika koja će ti poboljšati seksualni život

S oralnim seksom vjerojatno si već prilično dobro upoznata kao i većina seksualno aktivnih osoba. No, dobrih savjeta nikada ne škodi, a slobodno u komentarima s našim čitateljicama podijeliš u svoje tajne postizanja oralnih užitaka i vrhunaca.

Oralni seks ili felacio sastavni je dio seksualnog života većine odraslih seksualno aktivnih osoba. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, no kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umijeće koje se stječe - praksom.

S obzirom na to da neki seksualni partneri nisu otvoreni u izražavanju svojih želja u krevetu, pa tako niti u onome što im više odgovara, to otežava posao zadovoljavanja partnera. Zbog toga nije na odmet pročitati i saznati možda koju skrivenu tajnu tog „umijeća“.

Dakle, djevojke i žene, nakon što pročitate – prihvatite se posla! Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca najbolje što možete. Ako učinite to kako treba, skidat će vam „zvijezde s neba“ i potruditi se uzvratiti vam uslugu!
 
Kontakt očima

Krenimo s nečim očitim - kontakt očima za vrijeme izvršavanja oralnog seksa za njega je nevjerojatno seksi i uzbuđujuće. To ne znači stalno zuriti u njega, već tu i tamo baciti zavodljiv pogled (nešto dulji i intenzivniji) koji možeš iskoristiti i da mu pružiš priliku da ti pokaže koliko uživa u tome što mu radiš, ali i da ti njemu daš do znanja koliko uživaš u tome što ga izluđuješ i zadovoljavaš. Vodi računa i o tome da se želja i požuda vide na licu, pa ako baš i ne uživaš u tome što radiš - on će to vidjeti i znati.
1/10
 
Komentari
+2
 
Moderator
-nany-
  • 7.2.2019 19:10:40
  • Bodova: 132572
  • Prijavi
10 stranica ? Đizzzssss....
prirodna
  • 2.2.2019 10:13:03
  • Bodova: 111
  • Prijavi
Vrlo detaljno opisano...i istinito...muškarci obožavaju ovaj način zadovoljavanja i u stanju su ti zvijezde skinuti sa neba ako ga izludiš ustima....provjereno...