Bolji seks – kako potaknuti partnera da vodi ljubav sa vama

Bolji seks – kako potaknuti partnera da vodi ljubav sa vama

Vaš partner nema volju za seksom? Pomozite mu uz pomoć ovih nekoliko savjeta

Muškarci su pod pritiskom na poslu da moraju dati sve od sebe. Osim toga na mnogim su područjima pod stresom i osjećaju tjeskobu, pa kad se vrate kući, posljednje što im je na pameti je seks!

Čak i danas u društvu jednakih spolova, osjećaju se pod pritiskom u spavaćoj sobi i misle da je inicijativa u njihovim rukama.

Upravo tjeskoba i stres, ponekad dovode do zatajenja u spavaćoj sobi, pa je vrijeme da mu date mali poticaj.

1. Pomozite partneru da se opusti

Nakon napornog dana, pomozite partneru da se opusti uz masažu sa mirisnim uljima. Vrlo je bitno da pročisti um i samo se koncentrira na vas te uživa u seksu, a nema boljeg načina za uvod od masaže.

Masaža će ga opustiti, a mirisna ulja će mu stimulirati osjetila.

2. Predigra

Dok je svima znana činjenica da je ženama potrebna predigra da se uzbude, manje je poznato da je i  muškarcima potrebna, osobito kad malo ostare i treba ih nagovoriti i potaknuti na akciju.

Započnite sa predigrom i preuzmite glavnu riječ.

Počnite sa mnogo ljubljenja i lizanja te oralnim seksom – većini se muškaraca ovo sviđa, a izvrstan je način za pripremu vođenja ljubavi.

Pobrinite se da mu dajete dovoljno komplimenata i pohvala.

Muškarci će se osjećati mnogo bolje ako znaju da se zabavljate, zato ga obasipajte komplimentima cijelo vrijeme, da skinete pritisak s njega.

3. Djevojke su gore 

Položaj u kojem ste vi gore i imate kontrolu, uklanja pritisak s vašeg partnera, jer vi imate kontrolu ne samo nad njegovim užitkom, već i svojim. Ovo je izvrstan položaj u kojem se partner samo treba prepustiti vama.
 
4. Što ako ima problem sa postizanjem erekcije

Svejedno mu pokažite da se zabavljate i pokažite mu kako i bez penetracije možete doživjeti orgazam.

Na ovaj način muškarca možete jako uzbuditi. Suprotno mišljenju da ih zanima samo vlastito seksualno zadovoljstvo, vole vidjeti da im je partnerica zadovoljena.

Ova četiri savjeta mogu skinuti seksualni pritisak sa vašeg partnera, pa se pobrinite da je opušten i nije pod stresom, što u mnogim situacijama znači da nije raspoložen za seks.

Pored toga masirat ćete njegov ego i pokazujući mu da vi imate kontrolu i uživate, dobit ćete pozitivnu reakciju s njegove strane.

Probajte gornje savjete i vi i vaš partner ćete uživati u boljem seksualnom životu.

(S.T.)

 
Komentari
+2
 
buuu
  • 2.11.2012 18:00:33
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
haha..cicko imaš pravo! sve nešto oko njih! kada bi oni čitali ove naše ženske stranice, možda bi se malo zamislili :), pa se i oni potrudili oko nas!
ciciko
  • 15.8.2009 19:36:08
  • Bodova: 3627
  • Prijavi
e ti muški stalno im treba titrati po jajima
ivankusa
  • 14.8.2009 22:03:06
  • Bodova: 5083
  • Prijavi
sva sreća, ja sa tim nisam imala problema.Moj muž od kad smo u braku(14)god. ama baš niti jednom nije pokazao umor ili nezainteresiranost.