9 situacija u kojima je u redu glumiti orgazam

9 situacija u kojima je u redu glumiti orgazam© Unsplash

Ponekad život nije idealan pa postoje i određene situacije u kojima je sasvim u redu malo odglumiti

Kad je u pitanju postizanje seksualnog vrhunca, mi žene malo smo kompliciranija bića od muškaraca, koji s tim najčešće nemaju problema.
 
Orgazam je važan dio seksa i svi mu se nadamo, no ponekad se on ne dogodi. Što učiniti u takvim situacijama? Je li u redu glumiti orgazam? U principu, ako si u ozbiljnoj vezi, bilo bi normalno da prema partneru budeš iskrena. Iskrena i otvorena komunikacija ključ je uspješnog i zdravog odnosa i slažemo se s time da nije u redu glumiti orgazam samo kako bismo udovoljile partneru. No ponekad život nije idealan pa postoje i određene situacije u kojima je sasvim u redu malo odglumiti.
 
Dakako, da orgazam ne smiješ glumiti stalno jer to nema nikakvog smisla. Imaš li konstantno problema s postizanjem klimaksa prilikom seksa, onda bi o tome definitivno trebala porazgovarati sa svojim partnerom, otvoreno i bez srama. Muškarcima ponekad treba samo malo pokazati određene stvari i naučiti ih kako da zadovolje svoju ženu.
 
Unatoč svemu tome, nije uvijek sve idealno i postoje slučajevi u kojima samo želimo to 'obaviti' i nastaviti dalje te sačuvati ego svog partnera. Povremeno glumljenje orgazma ne može nikome naštetiti, a osobito u onim situacijama kada jednostavno nemaš volje ili ti je um previše zauzet.
 
O tebi samoj ovisi hoćeš li odglumiti orgazam ili ne, a u kojim je sve situacijama to dopušteno doznaj u nastavku.

Foto: Unsplash

Previše si iscrpljena

Ponekad si toliko umorna da ti jednostavno nije ni do seksa ni do orgazma. No on je baš zagrijani pa ćeš mu priuštiti to zadovoljstvo. Da bi seks što prije završio kako bi mogla krenuti na spavanje, ok je odglumiti orgazam.
 
 
 
1/9
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 13.2.2019 8:17:44
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Na pocetku svog seksualnog zivota jessm glumila, pa sam se zapitala cemu to I zasto to radim?!Mislim da je glupo bilo u kojoj situaciji glumiti orgazam(9 razloga za neko falsiranje je zaista previse). Ako je partner napaljen I treba mu zadovoljstvo zasto mu to ne priustiti. Pa ako izostane moj orgazam bice drugi put. Ako sam iscrpljene I ako se prepustim mom dragom, u velikoj vecini slucajeva me dovede do orgazma, potrudi se sve uraditi sam.
red-dragon
  • 10.2.2019 20:48:00
  • Bodova: 12088
  • Prijavi
Issusse koma, pa ne bi nikad trebalo glumiti već osobi dati do znanja da ti pomogne oko postizanja orgazma! Iskrenost i kvalitetna komunikacija prije svega, partner bi ti trebao pomoći postići orgazam, a ukoliko ti je svejedno teško doći do toga, onda mu objasniš da se to neće dogoditi i gotovo. 9 situacija, previše.
irija
  • 10.2.2019 17:43:30
  • Bodova: 51085
  • Prijavi
Uvijek zanimljivi članci o sexu.Neki glume cijeli život.