7 seksi savjeta za nezaboravan orgazam

7 seksi savjeta za nezaboravan orgazam© Unsplash

Uz ove trikove seks više nikad neće biti dosadan

Seks je dio svake veze i odnosa i on nam uljepšava i unosi strast u dosadnu svakodnevicu. U usporedbi s muškarcima, mi žene smo malo komplciranije kad je u pitanju seks. Mi moramo biti raspoložene za seks i potrebno nam je malo više stimulacije da bismo došle do seksualnog vrhunca.
 
Često nam se glavom vrti tisuću misli i to nas zapravo sprečava da doživimo orgazam, otkrivaju seksolozi. S druge strane, muškarci su po tom pitanju vrlo jednostavni i uglavnom nemaju tih problema.
 
Ipak, uz samo malo vježbe i određenih seksi trikova, orgazmi mogu postati redovni dio tvog seksualnog života. U nastavku doznaj kako.
 

Foto: Unsplash
 
 
Uvedite igračke i alate

Ako si već dugo s jednim partnerom, onda vaša seks rutina možda postati dosadna i to je prilično uobičajeno među parovima koju su u vezi godiinama. Upravo radi toga, na odnosu treba raditi i povremeno ga malo začiniti. Kad je u pitanju seks, treba biti maštovit i u igru uvesti određena 'pomagala'. Kod žena je vrlo bitna predigra koja će donijeti uzbuđenje i povećati šanse za postizanje orgazma. Da bi si skrenula pozornost sa svih misli koje ti prolaze glavom i u potpunosti ostala fokusirana na partnera i doživljaje koje ti pruža, seksi igračke i alati mogu biti od velike koristi. Kako otkrivaju seks stručnjaci, lubrikanti su također vrlo korisna stvar, bez obzira na dob.
 

via GIPHY

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 18.12.2019 14:00:26
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Bidi samouverena. To svakako I to na prvom mestu. To kazem mladoj devojci koja je tek na pocetku I treba da otkriva intimni I ljubavni I erotski zivot.Mada PRETVARANJE ne dolazi u obzir. Mislim da je to bezveze I kontraproduktivno za pocetnice...