Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

5 savjeta kako povećati libido

5 savjeta kako povećati libido© Depositphotos

Ženski libido vrlo je osjetljiva stvar jer se zaista razlikuje od muškog, a ponajviše po tome što se kod žena odlikuje kroz vrlo smanjeni intenzitet seksualne želje

To te može natjerati na zabrinutost, pad samopouzdanja, paniku, pa čak može dovesti i do depresije, osobito ako o tome ne razgovaraš otvoreno sa svojim partnerom. Jedna od najvažnijih odlika dobre veze, kao i uspješnog seksualnog života je otvorenost i iskrenost po pitanju tvojih i partnerovih želja i potreba. U slučaju da smatraš kako imaš problem i da je tvoj libido previše smanjen, te da bi željela da on bude veći, donosimo nekoliko savjeta kako ga možeš poboljšati i povećati.
 
1. HRANA

Jedan od najboljih prirodnih načina kako možeš pojačani intenzitet svoje seksualne želje je konzumiranje hrane koja sudjeluje kao glavni okidač kod pojačanja libida. Orašasti plodovi i čokolada prednjače u postizanju zadovoljavajuće razine potrebe za seksom, dok je u službi voća za to najzaslužnija lubenica.
 
1/5
 
Komentari
+2