10 mitova o seksu u koje bi trebala prestati vjerovati

10 mitova o seksu u koje bi trebala prestati vjerovati© Depositphotos

Možeš li po veličini njegovg dlana procijeniti koliko je obdaren, i razmišljaju li muškarci zaista o seksu svakih 7 sekundi? Donosimo odgovore na ova i još neka pitanja!

Iskreno, spolni odgoj po meni definitivno bi trebao imati svoje mjesto u školi jer postoji puno stvari koje bi mladi trebali znati (osobito kako se zaštititi od spolnih bolesti).

Zbog needuciranosti mnogi od nas i dan danas u zreloj dobi vjeruju mnogim mitovima vezanima za seksualni život. Ovo su neki od njih...
 
Veće je bolje, osobito kad su stopala u pitanju?

Mit: Veličina njegovog stopala otkriva njegovu obdarenost

Istina: Nažalost, dame i gospodo, nije moguće prosuditi njegovu opremu bez da je zapravo vidite - i to u punom sjaju (odnosno punoj erekciji - jer nekim muškarcima se penis može samo učvrstiti , a drugima značajno narasti kod erekcije). Istraživanja su pokazala da ne postoji korelacija između veličine penisa i veličine cipela. Isto vrijedi i za veličinu uha, dlana i ostalih dijelova njegova tijela.
 

Mit: Veći je bolji

Istina: Govoreći o tome, odnos između veličine i zadovoljstva je uvelike (nažalost) preuveličan. To je doista do osobnih preferencija; najvažnija stvar ovdje je kompatibilnost tvoje i njegove veličine.
 
1/5
 
Komentari
+2