Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

10 fizičkih značajki na ženama kojima muškarci ne mogu odoljeti

10 fizičkih značajki na ženama kojima muškarci ne mogu odoljeti© Pexels

Neke su nas poprilično iznenadile

Sve znamo da ako nas muškarac dva puta značajno pogleda, vjerojatno razmišlja o seksu. Međutim, znanost sada može objasniti zašto nas muškarci konstantno odmjeravaju. Naime, izgleda da postoji određena formula za muško odmjeravanje. 

Prema Business Insideru, svaki put kad muškarac odmjeri ženu, on izvodi 'reproduktivnu fitness procjenu'. Muškarci su jednostavno dizajnirani na način da traže ključne značajke na ženama, a te značajke čine žene privlačnima jer su povezane s dobrim zdravljem i plodnošću. 

Neke su očite, neke su nas iznenadile, a na neke smo se dobro nasmijale. Evo čemu muškarci navodno ne mogu odoljeti:

 
Široki bokovi, uski struk

Omjer 7:10 je navodno osobito zadovoljavajuć. Struk i bokovi povezani su s rađanjem, zbog čega muškarci (podsvjesno) razmišljaju kako će široki bokovi biti odlični za rađanje njihove buduće djece. 
 
1/10
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 25.5.2019 14:53:17
  • Bodova: 15025
  • Prijavi
Sve mi je nekako jasno , ali da primjećuju dužinu ruku , to me iznenadilo. E da oni znaju šta mi žene sve gledamo , i oni bi se iznenadili.
velandra
  • 24.5.2019 21:26:36
  • Bodova: 16068
  • Prijavi
Ukratko, muškarci vole mladost i ljepotu. I nije neka novost.