Sviđa ti se, ali je sramežljiv? Evo kako možeš prepoznati ima li osjećaje prema tebi

Sviđa ti se, ali je sramežljiv? Evo kako možeš prepoznati ima li osjećaje prema tebi© www.profimedia.hr

Voli me, ne voli me - kako saznati točan odgovor?

Kada kažeš da želiš biti s muškarcem koji je samopouzdan i snažan, najčešće ga zamišljaš kao muškarca koji ti može pružiti svu svoju pažnju, muškarca s kojim možeš voditi inteligentne razgovore, te najbitnije od svega, koji je emocionalno dostupan, odnosno muškarca kojeg ozbiljna veza ili brak ne plaše. 
 

via Giphy

Vjerojatno ne tražiš muškarca koji je glasan, napadan i arogantan, što se nažalost često podrazumijeva pod pojmom samopouzdanja. Sramežljivi muškarci često koriste drugačije metode kojima pokazuju sviđa li im se žena ili ne, a mi ih često ne znamo prepoznati što nas ostavlja zbunjenima i nesretnima dok tražimo odgovore.
Dok se ti očajno držiš za glavu i razmišljaš sviđaš li mu se ili ne, oboje gubite vrijeme koje ste mogli provesti sretni zajedno. Zato ti donosimo znakove koji će ti napokon otkriti sviđaš li mu se ili ne. 
 

via Giphy

 
Stalno smišlja načine kako da bude s tobom


Ako mu se sviđaš, vjerojatno možeš primijetiti da mu je ugodno u tvom društvu, te da pokušava što više vremena provoditi blizu tebe. Sramežljivi muškarci se često zadržavaju unutar svoje grupe prijatelja koja im predstavlja sigurnu zonu, tako da kad vidiš da ti prilazi, to znači da je napravio veliki korak, te da mu se sviđaš.

Vjerojatno će pokazati interes za tvoje hobije, a možda se čak neočekivano  pojavi na tvom subotnjem treningu kojeg si spomenula u prijašnjem razgovoru. 
 

via Giphy

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2