Što znače njegovi pogledi?

Što znače njegovi pogledi?

Može značiti svašta, a i ne mora značiti ništa

Nemojte se sramiti kad muškarac bulji u vas jer to bi moglo imati jedno od nekoliko različitih značenja. Možda vas ne može prestati promatrati jer ste mu prekrasni. Možda razlog njegova zurenja i nije tako pozitivan. Teško je za reći.

Kako god bilo, ako netko bez prestanka gleda u vas, postoji nekoliko različitih stvari što bi to moglo značiti. 

1. Zaljubio se u vas

Ako ga uhvatite samo jednom da bulji u vas, to ne mora značiti ništa. No ako svaki put dok je u vašoj blizini gleda u vas, vjerojatno mu se sviđate. Nemojte biti sramežljivi, pogledajte ga u oči i nasmiješite mu se. To će mu dati hrabrosti da vam priđe i da vas pozove na spoj. 

2. Nešto vam je zapelo za zube

Nemojte se previše umisliti i misliti da bi jedini razlog zbog kojeg gleda u vas mogao biti taj da mu se sviđate. Pogledajte se u ogledalo i provjerite ako je sve u redu s vašim izgledom. Možda vam je nešto zapelo za zube ili vam se razmazao ruž za usne. Gledanje u vas možda je način na koji vam pokušava dati do znanja da s vama nešto nije ok. 

3. Njegov je prijatelj zaljubljen u vas

Svojoj prijateljici vjerojatno želite da bude s dobrim čovjekom. Isto je i kod muškaraca. Ako je njegov prijatelj zaljubljen u vas on će vas promatrati jer pokušava shvatiti kakva ste osoba i jeste li dovoljno dobra žena za njegovog prijatelja. 

4. Misli da ste seksi

Ako muškarac zuri u vas ne mora nužno značiti da je zaljubljen u vas. Možda samo misli da ste seksi i rado bi vas odveo u krevet. 

5. Znatiželjan je

Ponekad su ljudi samo znatiželjni. Ili im je dosadno. Možda vas dečko do vas promatra jer mu je dosadno ili je samo znatiželjan pa se pita što to jedete, koju knjigu čitate, kakvu glazbu slušate, itd. To ne mora značiti ništa. On je samo znatiželjan. 

6. Zamislio se i nije svjestan da zuri

Kada nam je dosadno ili intenzivno o nečemu razmišljamo, lako je zaboraviti gdje se nalazimo ili se zagledamo u nekoga bez da smo toga svjesni. 

7. Pokušava se sjetiti otkud vas zna

Ako u dućanu naletite na nekog dečka iz osnovne škole on će možda zuriti u vas pokušavajući se sjetiti otkud vas zna. Vaše mu lice vjerojatno izgleda poznato no ni sam nije siguran kamo bi vas smjestio. Njegovi pogledi ne moraju značiti ništa. Ne želi biti nepristojan, već se vrlo vjerojatno samo pokušava sjetiti vašeg imena. 

Kad netko zuri u nas ne osjećamo se ugodno. Ponekad nam to laska, a ponekad nam je samo neugodno. Sve ovisi o individualnoj situaciji. Može značiti svašta, a i ne mora značiti ništa. 
 
Izvor: love.allwomenstalk.com
Foto: stockimages/Freedigitalphotos.net 

 
 
Komentari
+2
 
elaeje
  • 3.12.2015 9:39:02
  • Bodova: 28724
  • Prijavi
Divota od clanka,all or nothing.
sjenica
  • 25.11.2015 10:25:48
  • Bodova: 26861
  • Prijavi
Sviđa mi se članak.
indy
  • 24.11.2015 21:40:04
  • Bodova: 20996
  • Prijavi
Točno kako kaže naslov.Sve i ništa.