Povremeno se viđaš s frajerom? Ovo su znakovi koji ti govore da želi ozbiljnu vezu

Povremeno se viđaš s frajerom? Ovo su znakovi koji ti govore da želi ozbiljnu vezu© pexels.com

Nisi sigurna u status vaše veze, a ne želiš pitati? Vjerojatno ni on, ali ako mu se stvarno sviđaš, neće izostaviti ove znakove pažnje

Iako bi bilo skroz normalno da si kažete da želite nešto više od povremenog druženja, znamo da u modernom svijetu stvari tako ne funkcioniraju. Hej, nisi ni ti njemu još ništa rekla, zar ne? Potpuno je normalno da imaš nekih sumnji prije nego ga pitaš koji su mu konkretni planovi s tobom. Znam da ti ne bi bilo zgodno otvoriti mu svoju duši i onda dobiti hladan tuš ako te odbije. A sigurno na isti način razmišlja i on. No, ako je zaista ozbiljan vjerojatno ti šalje male signale koje ne može sakriti, a koje ti možeš lako poloviti. 
 
1. Pokazuje te u javnosti

Prvo važno pitanje - da li inzistira na tome da se stalno nalazite kod tebe ili njega, ili te vodi u popularne kafiće i restorane gdje bilo tko može vidjeti da se družite? Ako je odgovor ovo prvo, zaboravi na ozbiljnu vezu. To znači da mu samo treba malo zabave unutar vaša privatna četiri zida, ali te ne želi pokazivati u javnosti da vaši poznanici ne bi doboli dojam da postoji nešto među vama. 
No, ako se često nalazite u restoranima, kafićima ili uživate u šetnjama po gradu, to ti je prvi znak da misli ozbiljno. Pogotovo ako te poziva na druženja sa svojim prijateljima. Sigurno im te ne bi pokazao da misli da nema što za pokazati, zar ne?


via GIPHY

 
1/7
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 5.4.2019 13:36:22
  • Bodova: 55051
  • Prijavi
Nekad bilo,sad se spominjalo.