Osam stvari koje žene rade, a muškarcima su potpuno neodoljive

Osam stvari koje žene rade, a muškarcima su potpuno neodoljive© www.profimedia.hr

Od smisla za humor do aktivnog društvenog života, izgleda da postoji nekoliko stvari koje uvijek privlače pažnju suprotnog spola

Žene znaju što žele - jednostavno ne znaju uvijek kako to muškarcima reći. U pravilu, jedna stvar koju žene ne žele je tip koji se na kraju ispostavi kao netko tko je ne tretira kako treba i ne poštuje je nimalo. Iako će neodoljive žene vjerojatno i dalje privlačiti frajere koji doista ne znaju kako tretirati ženu, također će vjerojatno privući i gospodina Savršenog.
Puno je oprečnih savjeta za izlaske i osvajanje nečijeg srca: glumi da si neosvojiva, nemoj glumiti da si neosvojiva, budi svoja, budi ljubitelj sporta, budi seksi, ali svejedno prizemna...popis se nastavlja unedogled.

Ipak, ako je vjerovati kolumnistu Brianu Fairbanksu s portala Your Tango, postoji osam stvari koje muškarci vole i smatraju neodoljivima. On tvrdi da, ako žena čini barem jednu stvar s ovog popisa, privući će pažnju gospodina Savršenog - zauvijek. Baci oko na popis u nastavku i javi nam slažeš li se.
 
Imaš sjajan smisao za humor

Jedna od najjednostavnijih (a iznenađujuće - najmanje korištenih) metoda je dobar smisao za humor. Kada žene odgovaraju na njihove šale, umjesto da se samo nasmiju, muškarci znaju da su napravili pravi izbor. 

Kako piše Brian: "Želimo ženu koja nam je partner u zabavnom razgovoru, a ne samo obožavateljica našeg humora."
   
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 20.11.2020 0:05:02
  • Bodova: 1398
  • Prijavi
budi podrška muškarcu i zadržat ćeš ga!!!