O čemu muškarci razmišljaju prije prvog spoja?

O čemu muškarci razmišljaju prije prvog spoja?

Koje im sve misli prolaze glavom prije izlaska s ženom koja im se sviđa?

Prije odlaska na prvi spoj nismo nervozne samo mi žene. Muškarci se jednako tako osjećaju nesigurno i pomalo zabrinuto, a glavom im prolazi tisuću različitih misli o tome kako se ponašati, o čemu razgovarati, itd.
 
Nervoza je još veća ako im se žena s kojom izlaze na spoj jako sviđa. Dakle, muškarci su vrlo često s prvim spojom opsjednuti jednako kao i mi žene. Iako se možda stvari o kojima razmišljamo prije prvog spoja pomalo razlikuju u muškoj i ženskoj glavi.
 
U nastavku otkrijte što ih sve muči prije odlaska na prvi spoj.


Što odjenuti?
 
Iako se mi žene češće mučimo s pitanjem što odjenuti, muškarci se također prije prvog spoja dvoume koju odjeću odabrati kako bi na djevojku s kojom izlaze ostavili što bolji dojam. Možda će prije izlaska promijeniti nekoliko outfita. Manje im je bitno što ćemo mi misliti o njihovoj odjeći, a više pažnje pridaju tome da se osjećaju ugodno i samouvjereno u outfitu koji će odabrati. Također, neko će vrijeme posvetiti svom izgledu, frizuru i svim ostalim detaljima.
 
Kamo ću je izvesti?
 
Ako niste dogovorili gdje ćete izaći, onda se zasigurno muči time kamo da vas odvede. Razmišljat će o različitim opcijama i mučit će ga hoće li vam se ta mjesta svidjeti. Biti će mu drago ako i vi predložite neka mjesta jer će mu to uvelike olakšati cjelokupnu situaciju i smanjiti razinu stresa koju možda osjeća.

 
Trebam li uzeti kondome?
 
Muškarci mnogo razmišljaju o seksu, to je činjenica. Tako i prije prvog spoja. Iako zna da su šanse da će vas odmah nakon prvog izlaska odvesti u krevet minimalne, ipak mu kroz glavu prolaze takve misli i vjerojatno će imati sa sobom spremne kondome. Ako vidite da je uzeo kondome, nemojte ga odmah prosuđivati i misliti kako vas smatra 'lakom djevojkom'. Vjerojatno je samo odgovaran. I možda mu se uistinu toliko sviđate da ne može dočekati da vas odvede u krevet. U tome nema ništa loše, zar ne?
 
Hoće li doći na vrijeme?
 
Mi žene često kasnimo, osobito kad želimo izgledati lijepo i sređeno. Zbog toga, možda je pomalo zabrinut da će vas negdje morati čekati. Iako je možda stereotip da mi žene uvijek kasnimo, oni u to vjeruju. Želite li ga uvjeriti da nije tako, pojavite se na dogovorenom mjestu točno u ono vrijeme koje ste dogovorili.
 
Kakva je ona kao osoba?
 
Ako ste se tek nedavno upoznali i ne znate mnogo toga jedan o drugome, onda će on prije prvog spoja zasigurno razmišljati o vama i o tome kakvi ste u privatnom životu. Nagađati će o vašim hobijima, karakteristikama i razmišljati će o tome hoćete li mu se svidjeti na dubljoj razini.  

 
O čemu ćemo razgovarati cijelu noć?
 
Još jedan od problema s kojima se svi mučimo prije odlaska na prvi spoj zasigurno su i teme o kojima ćemo razgovarati. Muškarci nisu pretjerano pričljiva bića (u usporedbi s ženama), no tijekom izlaska na spoj prosto moraju biti komunikativni i govoriti o sebi. Zbog toga osjećaju određeni pritisak i boje se da im ne ponestane tema. Pitaju se o čemu ćete razgovarati u slučaju da dođe do one neugodne tišine tijekom razgovora. Možda će čak i pripremiti nekoliko 'rezervnih tema'.
 
Hoću li joj se svidjeti?
 
Iako ste prihvatili njegov poziv da zajedno izađete, to ne znači da je uvjeren u to da vam se uistinu sviđa. Provesti će neko vrijeme razmišljajući o tome kako da na vas ostavi što bolji dojam i kako da vas zavede i očara. Što mu se više sviđate, to će biti više zabrinut.
 
Nadam se da neće 'visjeti' na mobitelu
 
U današnje vrijeme često se dešava da tijekom izlaska s nekim umjesto da razgovaramo i družimo se, gledamo u mobitel. Ukoliko dođe do toga da je na spoju dosadno ili vam ponestane tema za razgovor, vrlo je moguće da ćete često provjeravati svoj mobitel. To nije nimalo pristojno niti ugodno drugoj strani pa pokušajte to izbjeći. Također mu neće biti ugodno ukoliko vam tijekom spoja stalno bude netko pisao poruke ili pak vas zvao.
 
Ovo su samo neka od najčešćih pitanja o kojima muškarci razmišljaju prije prvog spoja, a zapravo se uvelike podudaraju i s temama o kojima razmišljamo mi žene. Sasvim je uobičajeno da su trema i nervoza prisutne i s jedne i s druge strane stoga ne brinite. Samo budite svoji, nastojte se prepustiti i što više uživati u prvom izlasku, osobito ako je riječ o nekome tko vam se stvarno jako sviđa.

 


Foto: Unsplash
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 1.11.2018 11:33:00
  • Bodova: 50946
  • Prijavi
Možda.
sneki2
  • 27.10.2018 20:06:28
  • Bodova: 63872
  • Prijavi
Meni zvuči identično...
malikekoserk1
  • 27.10.2018 14:49:55
  • Bodova: 23859
  • Prijavi
Znači njima je još gore nego nama .