Ljubavni vremeplov: Dating savjeti za žene iz 1960-ih koji nas danas nasmijavaju

Ljubavni vremeplov: Dating savjeti za žene iz 1960-ih koji nas danas nasmijavaju© www.profimedia.hr

Pronašle smo komične dating savjete iz 1960-ih i moramo priznati da nam je drago što ne živimo u tim zamršenim ljubavnim vremenima

Izlasci i pronalaženje ljubavnog partnera nikada nisu jednostavna stvar, a čini se da je situacija 1960-ih bila dodatno zamršena pravilima i sugestijama koje su djevojke morale pratiti ne bi li pronašle "onog pravog". Od toga što odjenuti, kako se ponašati, na što obratiti posebnu pozornost, kakvu mu večeru spremiti pa sve do savjeta o čemu razgovarati, žene i djevojke su prije 50-ak godina doista imale jako puno segmenata o kojima su pri izlascima s muškarcima trebale razmišljati.  Najbitnije od svega je bilo ostaviti dojam uredne, fine i kulturne djevojke koja je dobar materijal za ženidbu, a trikovi kako to učiniti iz sadašnje se perspektive mogu učiniti pomalo bizarnima i smiješnima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pigeon8 ?????? (@pigeonslover8)


Donosimo ti deset zanimljivih dating pravila koja su vrijedila 1960-ih, ali srećom danas više nisu aktualna. 
 
Djevojke trebaju prihvatiti pažnju muškaraca – čak i kada ju ne žele

Ženama se prije pedesetak godina sugeriralo da ne odbijaju pažnju i pomoć muškaraca ni u jednoj situaciji. Tako im se savjetovalo da pruženu ili ponuđenu pomoć prihvate s veseljem, kako slučajno ne bi odbile ili uvrijedile potencijalnog partnera i udvarača. Čak i ako im nije trebala pomoć s nošenjem vrećica ili s prelaskom preko ulice, ako ju je muška osoba ponudila – žene su morale prošetati s tom osobom i biti zahvalne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Metaphysics of Ivy Style (@themetaphysicsofivystyle)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2