Klasične pogreške koje čine žene u 30-ima kad je u pitanju dejtanje

Klasične pogreške koje čine žene u 30-ima kad je u pitanju dejtanje

Izbjegnite ove pogreške želite li pronaći idealnog partnera

Kad je dejtanje u pitanju, postoje mnoge pogreške koje svi mi činimo, prije ili kasnije. Iako s godinama dolazi i iskustvo, ipak neke stvari teško naučimo, osobito kad su u pitanju muškarci i ljubav.
 
Istraživanja su pokazala da čak i pametne žene u svojim 30-ima čine određene pogreške u odnosima s muškarcima i prilikom upoznavanja.
 
Želite li pronaći svog 'gospodina pravog', ovo su pogreške koje biste trebali izbjegavati.
 
Čekate 'savršeni trenutak'
 
Budete li čekali pravo vrijeme da nekome pristupite ili da nekome priznate da vam se sviđa, mogli biste požaliti. Ako samo stalno čekate da se sve stvari poslože, da pronađete pravi posao, da budete financijski stabilni, itd., onda nikad nećete pronaći idealnog partnera jer vam uvijek određeni segment života neće biti onakav kakav biste vi htjeli da bude. Stoga, prestanite čekati! S godinama će vam sve ovo biti još teže.
 
Stalno padate na iste tipove
 
Svaka žena ima svoj tip muškarca na koji pada i koju ju privlači. Ipak, ako još niste pronašli 'gospodina pravog', možda birate pogrešne tipove muškaraca. Budite otvoreni i dopustite sebi da upoznate nekoga tko možda i ne udovoljava svim vašim unaprijed zadanim kriterijima. Tko zna, možda se ugodno iznenadite.
 
Previše ste direktni
 
Muškarci ne vole previše nametljive žene ili tzv. udavače. Nemojte dozvoliti da vam na čelu piše da očajnički tražite ili želite partnera. Budite spontani jer muškarci ne vole agresivne žene. Naravno da trebate biti iskreni kad su vaše namjere i potrebe u pitanju, ali zadržite i dozu misterioznosti.

 
Želite savršenog
 
Nitko nije savršen pa ni vi sami, zar ne? Zašto onda od muškaraca očekujete da budu savršeni? Želite li pronaći partnera, morate biti svjesni činjenice da svatko ima svoje nedostatke ili mane i da ćete ih kad tad morati prihvatiti. Dakle, snizite malo svoje stroge kriterije i počnite prihvaćati ljude sa svim njihovim nesavršenostima jer savršeni čovjek ionako ne postoji.
 
Podcjenjujete se
 
I dok neke žene teže k savršenstvu, druge su toliko očajne što ne mogu pronaći partnera da pristaju na svašta samo kako ne bi bile same. Nemojte si to dozvoliti i trošiti svoje vrijeme ne one koji vas nisu zaslužili.

Pokušavate ga promijeniti
 
Nitko se ne može promijeniti, ukoliko to sam ne želi. Zločesti dečki uvijek će biti zločesti i nema smisla truditi se promijeniti ih. Ipak, mnoge žene to pokušavaju a onda se čude svom slomljenom srcu. Jednostavno odustanite od te ideje.
 
Uvijek ste dostupni
 
Muškarcima su uvijek zanimljive one pomalo nedostižne žene. Iz tog razloga, prilikom početka dejtanja nemojte stalno biti dostupni, već mu pokažite da vam je život i bez njega ispunjen. U protivnom, mogao bi misliti da ste očajni.
 
Ovo su samo neke od klasičnih pogrešaka s kojima se više-manje susrela svaka žena prilikom zabavljanja s muškarcima, a neke od njih sigurno ste i sami učinili.
 
Da biste upoznali svog idealnog partnera, morate biti svoji i naučiti voljeti sami sebe. On će se pojaviti, prije i kasnije, i to u onom trenutku kad ga najmanje budete očekivali.
 

Foto: Unsplash
 
Komentari
+2
 
katalina
  • 22.8.2018 17:32:45
  • Bodova: 9238
  • Prijavi
Ahh
missana
  • 13.8.2018 12:02:00
  • Bodova: 3085
  • Prijavi
ne kontam kakve ovo veze ima s godinama ?? Pa mozes se i u 20tim podcjenjivati . Bezveze clanak. Zena u 30 vec zna ( ili barem bi trebala znati) sto hoce i od sebe i od partnera ... ovi svi savieti budite ovakvi da ne bi bili onakvi su mi za povuc vodu . Budite ono sto jeste a ako s to nekom ne svidja onda s njim ne bi ni bili sretni . Bolje sam nego u losem drustvu
vmarina
  • 13.8.2018 11:49:35
  • Bodova: 50944
  • Prijavi
Ocajni ste jer vam svi oko vas predbacuju da ste sami.