Kako navesti nekog tko ti se sviđa da te konačno počne primjećivati

Kako navesti nekog tko ti se sviđa da te konačno počne primjećivati

Jer iskreno, ti to zaslužuješ...

Sve smo se našle u toj situaciji – sprijateljile smo se s vrlo slatkim frajerom, dodale ga na društvene mreže i počele mu ''lajkati'' sve i svašta. No, tada nas odjednom opere hladan tuš i shvatimo da te simpatije nisu baš uzajamne, a njegovih reakcija na naše objave jednostavno nema. Koliko ti se puta desilo da si se zaljubila u frajera a on te na kraju jedva pozdravi kad te vidi? Ovakve stvari su grozne i prečeste, no olakšat će ti ako naučiš kako se ponašati u takvim situacijama.

Prvo, pokušaj shvatiti da li te on zaista namjerno ignorira. Možda ti se čini da te ta osoba namjerno izbjegava, a na kraju će ispasti da je samo vrlo sramežljiva. Stoga nemoj prebrzo donositi zaključke o takvim stvarima. Možda mu se zaista sviđaš pa je samo nervozan oko tebe i ne zna što da kaže. A možda mu je neugodno jer ne zna koliko si ti zagrijana pa se ne želi osramotiti. Ok, možda te i zasta ignorira, ali poanta je da moraš uzeti u obzir sve druge mogućnosti prije nego što zaključiš ono ''najgore''. Pokušaj ga pozvati na kavu ili pitati za pomoć oko nekog problema. Spremnost da prihvati tvoj poziv mogla bi ti otkriti nešto više.Istina je da ne možeš kontrolirati kako će se druga osoba osjećati, no možeš kontrolirati svoje ponašanje oko te osobe. Dopusti joj da upozna pravu tebe. Najvažnija stvar koju možeš napraviti kako bi te netko primijetio jest prestati se previše truditi oko toga. Želiš da vide tko si ti, a ne umjetnu i isforsiranu verziju tebe. Ovo je stvar u kojoj djevojke najčešće griješe – trude se da ih dečki zamijete, a na kraju im uvijek počnu ići na živce. Pričaj samo šale koje zaista misliš da su smiješne i postavljaj pitanja samo o stvarima koje te zaista zanimaju. Ako nemaš što za reći u tom trenutku, radije šuti nego da forsiraš razgovor koji bi mu mogao biti naporan (jer realno, ni tebi nije stalo do stvari o kojima brbljaš samo kako bi nastavila razgovor).

Moraš shvatiti da takve stvari nikada ne smiješ požurivati. Ako želiš da vide tvoj posebni šarm, trebat će im barem nekoliko ugodnih razgovora. Možda te neće primijetiti toliko brzo kao što bi te primijetili kada se više potrudiš, no sigurno ćeš im se na kraju svidjeti puno više i puno su ti manje šanse da nešto zezneš. Ako te netko ignorira na početku, to nipošto ne znači da će vaš odnos tako završiti. Za takve stvari jednostavno treba puno više vremena nego što bi ti htjela. Možda te frajer jednostavno nije odmah zamijetio zbog drugih stvari koje mu se trenutno dešavaju u životu. Možda mu se na prvu učinilo da nisi njegov tip. Razmisli, od svih fajera oko tebe, koliko njih je zaista tvoj tip? Vjerojatno vrlo malo. Koje su onda šanse da si od svih žena koje ga okružuju baš ti njegov tip. No, to također nije važno jer se takve stvari mijenjaju. Ljudi ustvari vrlo rijetko odmah steknu pravi dojam o osobi, što znači da će se njegovo viđenje tebe sigurno promijeniti s vremenom. A možda i nekoliko puta. Hej, to je život i često ne uspijevaju uporni nego strpljivi.
 
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 23.5.2019 21:44:24
  • Bodova: 146632
  • Prijavi
Da , strpljen spašen .I sretna sam što u moje vrijeme nije bilo "lajkanja" na način jako to rade danas.
oprezna
  • 23.5.2019 21:40:55
  • Bodova: 146632
  • Prijavi
Pohvaljujem formu članka ....