Je li zainteresiran za vas? Ovi znakovi to otkrivaju...

Je li zainteresiran za vas? Ovi znakovi to otkrivaju...

Postoji mnogo znakova u načinu njegova ponašanja koji upućuju na to da mu se sviđate

Ono što uvijek muči singl žene je kako prepoznati da li je muškarac koji im se sviđa zainteresiran za njih ili ne?

Postoji mnogo znakova u načinu njegova ponašanja koji upućuju na to da mu se sviđate. Kad je u pitanju dejtanje, onda svakako želite biti sigurni u to. 

Sasvim je razumljivo da ne želite izjaviti svoje simpatije nekome tko nema interesa za vas. Kako se uvjeriti da mu se sviđate prije nego bilo što poduzmete? Ovi će vam znakovi to otkriti…

Uvijek brzo odgovori na vaše poruke

Iz načina na koji odgovara na vaše poruke može se puno toga zaključiti. Ako vam uvijek jako brzo odgovara na poruke, to je vrlo dobar znak jer znači da mu je stalo do vas. U ovoj razvijenoj eri kojom vlada tehnologija, kratka poruka puno vrijedi. Nemojte paničariti ako vam ne odgovori baš odmah na vaše poruke jer je sasvim normalno da ima život i obaveze pa ne visi cijelo vrijeme na mobitelu ili društvenim mrežama. No ako vam uvijek odgovori i ako njegove poruke nisu jako kratke, velike su šanse da mu se sviđate. Ili je, u najmanju ruku, pristojan i pažljiv te zainteresiran za razgovor s vama. 

Vaši su razgovori ugodni i zabavni

Iako ovo nije garancija da je zaljubljen u vas, svakako je dobar znak ako se osjećate ugodno i opušteno tijekom razgovora s njim. Ukoliko možete razgovarati jedno s drugim opušteno i o raznim temama, onda je očito da on osjeća nešto prema vama. 

Učinit će sve samo da vas vidi

Možda će ići na posao drugom rutom samo kako biste putovali zajedno. Ili će odgoditi neke od svojih planova samo kako bi mogao biti s vama. Sve dok pokazuje da ste mu prioritet i da mu nije problem promijeniti vlastite planove ili rutinu samo kako bi bio s vama, to je svakako pozitivan znak koji ukazuje na to da mu značite puno više od prijateljice.

Dodiruje vas tijekom razgovora

Oni naizgled slučajni dodiri tijekom razgovora mogu vam puno toga reći. Ne mora to biti ništa previše intimno, možda vam nježno dodiruje ruku ili rame kad vam nešto priča ili vas voli zagrliti kad vas vidi. Takve mali prirodni dodiri tijekom vaših razgovora dobar su znak.

Vi ste mu prioritet

Ako je spreman preskočiti muško druženje samo kako bi bio s vama, onda mu zasigurno puno značite. Stavljajući vas ispred svih drugih aktivnosti koje ima u svom životu pokazuje da vas cijeni i da želi provesti što više vremena s vama kako bi vas bolje upoznao. 

Uvijek je tu kad ga zatrebate

Ovo je jako dobar znak, bez obzira na to o kakvom je odnosu riječ. Ako nije spreman biti kraj vas u onim trenucima kada vam je najpotrebniji, onda nije vrijedan vašeg vremena. Važno je kraj sebe imati nekoga tko vas cijeni i kome su vaše potrebe prioritet.

Prisutna je kemija

Između ljudi koji se sviđaju jedno drugom, definitivno je prisutna ogromna kemija koju biste svakako trebali osjetiti. Kada kliknete s nekim, to ćete jednostavno osjetiti. Ako između vas dvoje postoji 'ono nešto', onda zasigurno nije ravnodušan prema vama. 

Foto: Unsplash
 
Komentari
+2