Govor tijela otkriva njegovu zainteresiranost

Govor tijela otkriva njegovu zainteresiranost

Iz njegovih kretnji i gesti saznajte sviđate li mu se

O govoru tijela već smo pisali, no o toj temi nikad dosta. S obzirom da je nedovoljno dobra  komunikacija još uvijek uzrok loših međusobnih odnosa , pogotovo između muškaraca i žena, svaka pomoć uvijek dobro dođe.  
 
Muškarce je ponekad teško pročitati, a s određenim „primjercima“ nemoguće je znati sviđamo li im se ili ne. Izravno ga pitati je li sretan i uživa li u provođenju vremena s vama nije baš najbolji pristup kako bi otkrili njegove osjećaje. Ako uistinu želite znati što misli i je li zainteresiran, morate znati pročitati govor njegova tijela. Kako se kreće i gestikulira u vašoj blizini može otkriti mnogo o njemu.  

Kako biste otkrili njegov govor tijela morate obratiti pozornost na sve što on radi. Jedan od suptilnijih znakova da je zainteresiran su lagano podignute obrve kad vas ugleda. To uopće ne mora biti uočljivo, no žene koje znaju što moraju gledati primijete to u trenu. Idući put kad ga vidite pogledajte mu obrve. Ako se podignu i zatim spuste u trenu kad vas vidi, sviđate mu se.

Isto kao što se žene poigravaju svojom kosom kad ih neki muškarac privlači, to isto tako čini i jači spol kad im se netko sviđa. Ovisno o frizuri - ili će je zagladiti ili samo proći prstima kroz nju. Možda ćete pomisliti kako jednostavno vodi brigu o svom izgledu, no vjerojatnije je da ste mu privlačni pa želi da vam se dopadne.

Kad razgovarate s muškarcem, ako se  lagano nagne prema vama to je jasan znak da mu se dopadate. Ovo je jedan od najjasnijih znakova muškog govora tijela. Ako umjesto toga na prsima prekriži ruke i nasloni se na zid leđima kad stoji ispred vas, to je znak da nije previše zainteresiran.

Mnogo muškaraca sjedi s prekriženim nogama te čak i ova nesvjesna gesta može pomoći pročitati njegov govor tijela. Ako sjedite zajedno i on prekriži noge tako da mu je stopalo usmjereno prema vama, to je znak da osjeća naklonost prema vama. Većina žena nije svjesna ovog znaka pa idući put obratite pozornost.

Važno je za kraj napomenuti da je u pravilu prisutno više znakova koji pokazuju jeste li ste mu privlačni. Ako je prisutno dva ili više, sigurno imate dobre šanse kod njega.   
 
Komentari
+2