Devet znakova da si zaljubljena u ideju osobe, a ne u ono tko ona zapravo je

Devet znakova da si zaljubljena u ideju osobe, a ne u ono tko ona zapravo je© Unsplash

Druga osoba ne može biti naš put. Druga osoba može hodati stazom paralelnom s našom, ali ako ne znamo kamo smo krenuli, najvjerojatnije nikad nećemo pronaći tko smo zapravo ili što stvarno želimo

Ponekad, ljubav može više postojati u našim glavama nego u našim srcima. Istina je da možemo 'pasti' na nečiji potencijal jednako lako kao i na njegovu stvarnost, ali taj osjećaj zapravo nije ljubav -  to je vezanost, projekcija i nada. 
U konačnici, ne možeš biti u vezi s idejom osobe, a ovi znakovi sjajni su pokazatelji jesi li pobrkala te dvije stvari, odnosno jesi li zaljubljena u osobu koju bi željela da tvoj partner bude ili u osobu koja on zaista jest
 
Više si zaljubljena kad ste odvojeni

Ako vaša veza prolazi bolje preko poruka, poziva i društvenih mreža, nego uživo, onda si vjerojatno suočena s prvim, najvećim znakom da si više zaljubljena u neku ideju nego u osobu.

Naravno, ovo se ne odnosi na parove koji su u vezi na daljinu ili su trenutno odvojeni zbog nekih drugih razloga. To se odnosi na ljude koji stvarno tehnički nemaju razloga ne provoditi vrijeme zajedno i koji mogu pronaći vrijeme jedni za druge.

Odnosi se na ljude koji ne moraju biti razdvojeni, ali odlučuju biti razdvojeni. Ako vaša veza funkcionira bolje kad zapravo niste 'zajedno' u životu, to je prvi znak da nešto nije u redu.
   
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2