9 jednostavnih savjeta za bolji flert

9 jednostavnih savjeta za bolji flert

Uz ove ćete savjete postati prava zavodnica

Postoje načini da postanete bolja zavodnica tako da poradite na osobinama koje zacijelo već posjedujete. Flertovanje je umjetnost i želite li briljirati potrebna vam je vježba. Jednostavno morate što češće flertovati, želite li u tome biti uspješni.  

U nastavku vam navodimo nekoliko načina kako da pomoću korištenja svojih najboljih osobina postanete zavodnica koja će obarati muškarce s nogu. 

1. Strpljenje

Ne možete samo prošetati kraj muškarca, osmjehnuti mu se i očekivati da će odmah biti vaš. Naravno, postoje oni koji će 'pasti' na vas na prvi pogled, no neki će vas prvo htjeti upoznati i to je sasvim u redu. Možda nećete dobiti njegov telefonski broj prilikom prvog upoznavanja, već ćete morati malo koketirati s njim da bi se zainteresirao. Jedan od najboljih načina da postanete bolja zavodnica je da budete strpljivi i uporni. Ipak, nemojte pretjerivati i siliti nekoga da se zaljubi u vas jer to tako ne funkcionira. 

2. Samouvjerenost

Želite li privući muškarca, morate biti samouvjerene. Pogrbljena djevojka koja se boji ikoga pogledati u oči neće privući ničiju pažnju. Držite glavu visoko (ali ne previsoko) i gledajte ljude u oči želite li ih zaintrigirati. Svatko voli samopouzdane žene pa imajte to na umu sljedeći put kad poželite nekoga zavesti.

3. Pustolovnost 

Nitko ne želi provesti život radeći jedne te iste stvari svaki dan. Muškarci vole žene sklone pustolovinama pa mu pokažite svoju avanturističku stranu i odmah ćete mu biti zanimljiviji.

4. Hrabrost

Potrebna je velika hrabrost da biste poduzeli prvi korak. Nemojte se mučiti ako vas je odbio. To samo znači da on nije taj, ali dokazuje koliko ste hrabri i samopouzdani. Hrabre žene privlače muškarce. 

5. Pozornost

Koliko god vam bio sladak, obratite pažnju na ono što vam muškarac govori kad s njim razgovarate. Pozorno je slušanje znak da ste pristojna osoba koja je spremna drugome pokloniti svoju pažnju. Muškarci vole lijepa lica, ali nikad neće ući s vama u vezu ako ne znate s njim normalno komunicirati. 

6. Iskrenost

Nitko ne voli lažljivce. Nikad nemojte lagati muškarcu, pa čak ni tijekom prvog razgovora s njim. U suprotnom, to bi mogao biti posljednji razgovor koji ste vodile s njim. Iskrenost je vrlo lijepa osobina, istaknite ju. 

7. Zaigranost

Nemojte cijelo vrijeme tijekom flerta biti ozbiljne i ukočene. Muškarcima se sviđaju opuštene žene s dobrim smislom za humor. Slobodno s vremena na vrijeme djelujete i pomalo djetinjasto i veselo, to će mu biti izuzetno drago. Muškarci vole provoditi vrijeme u društvu žena koje ih znaju nasmijati. 

8. Kreativnost

Zaboravite na klišeje kada želite nekoga zavesti i budite kreativni te učinite to na svoj način. Originalan pristup osvojit će svakog muškarca pa se nemojte dvoumiti. Kada vam se netko uistinu sviđa, kažite mu nešto zanimljivo, a ne nešto dosadno poput ' imaš lijepe oči'. Istaknite nešto jedinstveno na njemu i on će biti impresioniran što ste to primijetili. 

9. Fleksibilnost

Muškarci se razlikuju što znači da svakome morate pristupiti drugačije, ovisno o tome kakva je osoba. Stoga morate biti spremni promijeniti svoj pristup. Nemojte biti tvrdoglavi i prilagodite se želite li ga uistinu zavesti. 

Flertovanje može biti izuzetno zabavno, osobito ako pronađete pravog partnera. Nemojte se sramiti i napravite prvi korak. I nemojte dozvoliti da vas odbijanje slomi. Život ide dalje! 
 
Izvor: love.allwomenstalk.com
Foto: stockimages/Freedigitalphotos.net
 
Komentari
+2