Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

3 razloga zašto nikad ne bi trebala biti s bivšim svoje frendice

3 razloga zašto nikad ne bi trebala biti s bivšim svoje frendice© www.profimedia.hr

Misliš da je dobra ideja upustiti se u vezu s bivšim svoje prijateljice? Evo tri dobra razloga koja će te (nadajmo se) odgovoriti od toga

Kad se družiš s prijateljima, posebno kasnije u životu, počneš nešto primjećivati. Čini se da barem pola ljudi oko tebe u vezi, s novim muškarcem/ženom. Većinu vremena to ne bi bilo važno, ali događa se da jedna od tvojih prijateljica izlazi s nekim tko ti posebno plijeni pogled. Bilo da se radi o njegovom izgledu, osobnosti ili i jednom i drugom, čini se da te zaista zanima frajer s kojim je tvoja frendica treutno u vezi...ili je tek nedavno prekinula s njim.

Nalaziš li se u sličnoj situaciji, imamo jedan savjet za tebe. Jako je jednostavan. Spremna? Evo ga:

Odmah prestani s tim. 

Iskreno, nema ništa loše ako misliš da je ta osoba zgodna. Problem postaje ako počneš djelovati i misliti da imaš priliku. I čak ako i istinski imaš, dobro razmisli. 

Svi koji su se našli u sličnoj situaciji ili promatrali sličnu situaciju u svom društvu, dobro znaju da su te iste situacije na kraju samo povrijedile ljude, zakomplicirale stvari i uništile grupe prijatelja. Jednostavno je loša situacija za sve oko tebe.

Proces razmišljanja koji stoji iza ideje o druženju s bivšim svoje prijateljice često se čini kao da ide linijom 'ona više nije bila zainteresirana pa zašto ja ne bih bila s njim' ili 'oni su prekinuli tako da je ovo fer igra'.

Iako i jedno i drugo moože biti istinito, to ne znači da je to ispravno. U ovom slučaju je nekako dobro slijediti onu: 'Samo zato što možeš nešto, ne znači da i trebaš'

Mogle bismo nedogled raspravljati o ovoj temi, ali odlučile smo pronaći tri glavna razloga zašto jednostavno nikad ne bi trebala biti s bivšim svoje prijateljice:
 
Netko će ostati povrijeđen

Ovaj prvi je stvarno najočitiji. Tvoja prijateljica već neko vrijeme izlazi s tom osobom, ali i ti si zainteresirana. Kada oni konačno prekinu, želiš to iskoristiti. Pokušati učiniti ono što je najbolje za tebe je prirodni ljudski instinkt. Nema sramote u tome. 

Međutim, razmisli kako će se tvoja prijateljica osjećati kad vas vidi zajedno. Tvoj prijateljica će biti povrijeđena i osjećati se stvarno izdanom. To je jedna od onih stvari koja možda nije logična, ali nije ni ljubav. Vidjeti svog bivšeg s nekim drugim dovoljno je nezgodno, ali vidjeti ga s prijateljicom? 

Isto tako, ovdje bi trebalo razmotriti još jednu osobu: njeznog bivšeg partnera, a tvog sadašnjeg. Iako ste sada možda sretni, on se možda još uvijek osjeća nelagodno zbog cijele stvari. Na kraju bi veza mogla brzo završiti jer je djelovao impulzivno, a ne istinskim osjećajima. Dakle, vjerojatno je da će cijela stvar završiti s tri osobe koje su povrijeđene: tvoja prijateljica, njezin bivši i ti
1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 20.8.2019 22:30:35
  • Bodova: 44695
  • Prijavi
Pitanje je,zašto bi uopće bila?