Uzbudljivo ljeto u Termama Olimia

Uzbudljivo ljeto u Termama Olimia

Ako još niste posjetili Terme Olimia ovo je ljeto odlična prilika da to učinite

Temperature su sve više i već razmišljamo o mjestu koje će nam pružiti spas od velikih gradskih vrućina. Terme Olimia nude upravo to i još više! Tu u malom slovenskom mjestu Podčetrtek udaljenom samo sat vremena od Zagreba pronaći ćete sve što je vašoj obitelji potrebno za nezaboravan odmor.

 
Vodeni park Aqualuna koji se prostire na čak tri tisuće četvornih metara vodenih površina pravi je raj za najmlađe. Bazeni s najvećim valovima u Sloveniji, razni vodeni tobogani, brze staze i divlji zavoji oduševit će djecu i odrasle, a istinski izazov za one najhrabrije je tobogan King Kobra koji omogućava spust s osam metara visine po dvjema stazama, preko kružnih puteva, preokreta i zavoja - pri brzini od 50 kilometara na sat! Tu je također i Aquajungle u kojem se nalaze četiri stupa s palmama, više od 70 efekata i dodataka koji potiču interaktivnu igru, probušene kante iz kojih se izlijeva voda, vodeni pištolji, mreže i vodeni vulkani. Da ne bi sve ostalo samo na kupanju u Termama Olimia za mališane je organizirana bogata animacija u Mini klubu te uzbudljiva igra Potraga za zlatom.


A dok se oni brčkaju i zabavljaju vi se možete sunčati i plivati u termalnoj olimskoj vodi, opustiti se u jednoj od devet tematski obojenih sauna ili si priuštiti neki od brojnih tretmana u wellness centru Orhidelia koji je sedmu godinu proglašen najboljim wellnessom u Sloveniji.
 
Svaku večer organizirani su zabava i koncerti, a tu je i bogata ugostiteljska ponuda u kojoj će uživati čitava obitelj - vitalni doručak koji osigurava energiju za cjelodnevno kupanje na bazenima i domaća večera s velikim izborom lokalnih specijaliteta, dječjim i »front cooking« kutkom u kojem kuhara možete upitati za savjet.
 
 

 
Odmor u Termama Olimia također pruža i razne mogućnosti za fizičku aktivnost. Ljubitelje biciklizma ovdje čekaju deseci kilometara biciklističkih staza primjerenih za rekreativce ali i za nešto iskusnije bicikliste, a cijeli kraj je kao stvoren za opuštajuće šetnje u hladovini gustih šuma.

Ljeto nikad nije bilo zabavnije, stoga pravac Terme Olimia!
 
Komentari
+2
 
bubi13
  • 5.7.2016 17:36:17
  • Bodova: 15280
  • Prijavi
Bila sam tamo prošlo ljeto i nije mi bilo ništa posebno! Čatež je i dalje moja broj 1 bazenska destinacija!
canyon
  • 5.7.2016 7:07:31
  • Bodova: 16380
  • Prijavi
Vjerovatno lijepo i opuštajuće ali koja je cijena ulaznica? Sigurno cijelo malo bogatstvo.
dorryy00
  • 5.7.2016 7:03:18
  • Bodova: 27776
  • Prijavi
Divno, bila sam po zimi i oduševljena sam, voljela bih i po ljeti s djecom otić tamo, zbog sdržaja, a hrana je mljaaaccccccc :)