Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sigurno i bezbrižno u vodi: škola plivanja u vodenom parku Sonnentherme

Sigurno i bezbrižno u vodi: škola plivanja u vodenom parku Sonnentherme

Škola plivanja Sunynja Bunnyja u okviru vodenog parka Sonnentherme osigurava sveobuhvatan program za djecu i roditelje

„Lakoća vode ima i svoju lošu stranu. S obukom plivanja može se steći osjećaj sigurnosti u vodi te spriječiti nesreće”, rekao je Werner Cerutti, glavni ravnatelj vodenog parka Sonnentherme.Tečajevi plivanja se odvijaju u ugodnom okruženju, s prikladnom tehnikom i puno vježbanja. Bit obuke plivanja za odrasle je otklanjanje bojazni od vode te doživljaj kretanja u vodi.


Radi zdravog razvoja djeteta važno je razviti motorične sposobnosti i kretanje u vodi. Jačanje mišića i dišnih organa, stimuliranje krvotoka, razvijanje osjećaja za ravnotežu te jačanje odnosa između roditelja i djece dobivaju poseban naglasak. Osim navedenih mogu se primijetiti mentalni razvoj (kao što koncentracija, kreativnost) i socijalni razvoj (sposobnost za stvaranje kontakata, svjesnot cilja, sampouzdanje, samostalnost).


Tečajeve vodi šest učitelja plivanje s višegodišnjim iskustvom specijaliziranih za obuku bebe i djece. Tečajevi se odvijaju u skladu s aktualnim metodama obuke, sa stalnim usavršavanjem. Više od 5.000 sati plivanja bez nesreća, više od 20.000 sretne djece godišnje. Za tečajeve raspolažu s dva specijalna bazena čija ukupna vodena površina iznosi 128 m². Količina vode može se prilagoditi potrebama grupe.

Naša ekipa ne nudi samo obuku plivanje za bebe, djecu i odrasle. Ponuda Škole plivanja Sunnyja Bunnyja dopunjava svoj program s obukom skakanja, wellnesom za bebe, ronjenjem, vodenom gimnastikom za odrasle i specijalnim programima za trudnice. Široka paleta u svakoj životnoj dobi i na svakoj razini razvoja. Tečajevi se odvijaju svaki dan tijekom cijele godine, i mogu se upisati bilo kad.

Dodatne informacije možete pronaći na stranicama: www.sonnentherme.at/hr i www.sonnenpark.at/hr.
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 31.7.2018 11:09:41
  • Bodova: 46265
  • Prijavi
Treba doći do tamo.