Romantične lokacije koje su od Zagreba udaljene samo nekoliko sati vožnje

Romantične lokacije koje su od Zagreba udaljene samo nekoliko sati vožnje© Instagram

Bliži se Valentinovo, a tebi je dosta uvijek istih poklona? Ove godine možete umjesto toga posjetiti neke od prekrasnih gradova koji nisu predaleko

Bliži se Dan zaljubljenih i planiraš ga provesti sa svojim dragim. Umjesto da i ove godine jedno drugom kupujete poklone, počastite se skupom večerom ili nešto treće, možete se odlučiti za putovanje.
 
Ne morate potrošiti bogatstvo i otputovati u velike, romantične gradove poput Pariza. Postoje neke prekrasne alternative, a najbolje od svega je da su od Zagreba udaljene svega nekoliko sati vožnje automobilom

To ih čini idealnim lokacijama za jednodnevno ili vikend putovanje na koje se ti i tvoj partner možete odlučiti ovog Valentinova, a ovih bi deset romantičnih lokacija trebali uzeti u obzir. 
 

via Giphy

1. Ljubljana, Slovenija

Udaljena svega 140 kilometara od Zagreba, Ljubljana je idealna lokacija na kojoj ti i tvoj partner možete provesti Valentinovo.

Uživajte u romantičnoj šetnji starom jezgrom ili u plovidbi rijekom Ljubljanicom, obiđite Stari grad i utvrdu s čijih se zidina pruža nevjerojatan pogled na cijeli grad, ili se počastite romantičnom večerom u nekom od popularnih ljubljanskih restorana. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubljana (@visitljubljana) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubljana (@visitljubljana) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 6.2.2020 13:06:01
  • Bodova: 50856
  • Prijavi
Ima još lijepih lokacija, ove su prenaglašene.
tikica-
  • 6.2.2020 12:08:46
  • Bodova: 52381
  • Prijavi
Baš su lijepe lokacije.