Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Predstavljamo Terme Zreče i Roglu

Predstavljamo Terme Zreče i Roglu

Tvrtka Unitur, sa svojim centrima Rogla i Termama Zreče, jedan je od najvažnijih pružatelja turističkih usluga u Sloveniji.
 
Na Rogli, spoju jedinstvene prirode, ugodne planinske klime, brojnih mogućnosti za sport, rekreaciju, zdravlje i dobrobit te autentičnih kulinarskih užitaka, gostima se nudi raznoliko iskustvo za sve ciljne skupine i generacije, dok Terme Zreče, međunarodno akreditirano lječilište AACI, s visokokvalificiranim timom stručnjaka, nadograđuje širok spektar zdravstvenih i kurativnih usluga, optimalno uključujući i ljekovitu moć triju prirodnih ljekovitih čimbenika - akratotermalnu vodu, Pohorje treset i srednju planinsku klimu u procesu liječenja.
 
Sportsko-skijaški centar Rogla, na 1517 metara nadmorske visine, pravi je izbor za svakoga tko svoj način života povezuje s aktivnim slobodnim vremenom u prirodi. U ljetnim mjesecima, spoj jedinstvene prirode, ugodne srednje planinske klime, brojnih sportova, rekreacijskih mogućnosti, zdravlja i dobrobiti, izvornih kulinarskih užitaka i nezaboravnih iskustava u društvu gostoljubivih i nasmijanih mještana stvara jedinstvenu priliku za odmor i revitalizaciju. Zimi, savršeno pripremljene skijaške staze s prirodnim i umjetnim snijegom te dobro održavane staze za trčanje omogućavaju skijašima, borderima i trkačima da uživaju u brojnim sportskim užicima. U isto vrijeme, snježni krajolik nudi gotovo zaboravljene snježne aktivnosti, kao što je sanjkanje. Adrenalinski entuzijasti se tijekom cijele godine zabavljaju u zimsko-zimskom adrenalinskom sanjkanju, a zimi i ljeti u Snježnom parku ili biciklističkom parku izvode vlastite elemente. Izvrsne uvjete za vrhunski i rekreativni sport omogućuje velika sportska dvorana na Rogli te dva nogometna terena s prirodnom travom. Posebnost sportske ponude su hipoksične sobe za boravak i obuku u Hotelu Planja, opremljene uređajima koji mijenjaju tlak zraka, a time i sadržaj kisika u zraku.
 


 
Mir, prekrasna priroda i čista priroda obilježavaju Terme Zreče, prirodno termalno kupalište pod obroncima moćnog zelenog Pohorja. Topla termalna voda blagotvorno djeluje na blagostanje, opušta i smanjuje stres. Užitak, opuštanje i poboljšanje zdravlja pružaju se u jedinstvenom sauna selu, koji je također poznat po odabranim programima za vrtloženje zraka. IDILA, Wellness & Spa, u četiri svijeta - Natura, Sawaddee, Romantika i Beauty & Spa, nudi širok raspon masaža, kupki i gastronomije.
 
 
Termalna voda i planinska klima te jedinstveni pohorski tres su ljekoviti faktori kojima se diči lječilište Terme Zreče. Svojom prirodnom snagom liječenja i uz pomoć vještih i iskusnih liječnika i terapeuta vraćaju se zdravlju, snazi i vitalnosti.
 
 
Terme Zreče dobro su poznate po ambulantama za samostalno liječenje, koje osim liječnika specijalista izvode i stručnjaci Sveučilišnog kliničkog centra Ljubljana, Kliničkog centra Maribor i Opće bolnice Celje.
 
Mirno okruženje i opuštajući ambijent konferencijskog centra na Rogli i Termama Zreče uz moderne sadržaje, pristupačnost i uslužnost osoblja, nude poslovnim događajima pravi izbor i jamstvo za uspješnu provedbu planiranih događanja. Bogati okusi raznolikosti pojavljuju se s pravim kulinarskim remek-djelima, čiji je osnovni sastojak, imajući u vidu suvremene trendove u zdravoj prehrani, pažljivo očuvanje tradicionalnih kulinarskih elemenata Zreče Pohorje.
 
 
Više na https://www.terme-zrece.eu/hr/ i https://www.rogla.eu/hr/
 
 
Komentari
+2