Otvorenje skijaške sezone u Austriji

Otvorenje skijaške sezone u Austriji

Najbolja mjesta za isprobati svježi snijeg

Svaki skijaški centar želi otvoriti novu skijašku sezonu na najbolji način. Zato su za svoje ski openinge Austrijanci pripremili izvrsne programe koje ćemo vam ovdje predstaviti. Stanite na prvi snijeg ove sezone uz ludi provod na nekom od skijališta, a obzirom na popularnost, pobrinite se za smještaj i karte na vrijeme. Očekuje vas zabava na stazi, noćni provodi za pamćenje, nagrade i brojna iznenađenja, zato požurite.
 
Naslovna foto: @Gletscherbahnen Kaprun AG

WANDA uživo na koncertu otvorenja skijaške sezone u Obertauernu 1. prosinca 2018

„Opit ćete zvijezde” stih je koji ljubitelji zimskih sportova u Obertauernu mogu uzeti doslovno. Zvjezdano nebo ovdje gore treperi puno sjajnije, a pred publikom će uživo i nadohvat ruke nastupiti zvijezde iz benda WANDA, kultne grupe austrijske indie-rock scene. Od 30. studenoga do 2. prosinca 2018. ovo snijegom najbogatije austrijsko zimovalište obilježava početak sezone, a vrhunac će koncertom otvorenja skijaške sezone obilježiti bend WANDA u subotu 1. prosinca 2018.

Kao i svake godine, Obertauern na svoju pozornicu na otvorenom s predivnom planinskom kulisom dovodi trenutačne superzvijezde kako bi ljubiteljima zimskih sportova dočarao fantastičnu atmosferu uoči skijaške sezone u „snježnoj zdjeli”. Bečki bend WANDA briljantno je krenuo 2014. svojim debitantskim albumom „Amore”, postigao platinastu nakladu albumima „Bussi” i „Niente”, osvojio brojne nagrade i usto održao stotinjak koncerata.

Početak sezone u Obertauernu obilježit će taktovi pjesama kao što je „Bussi, Baby”, a vi zapjevajte, zaplešite i proveselite se s članovima benda WANDA koji će svirati svoje najnovije hitove: „Columbo”, „0043” i naravno „Weiter, weiter”.

Još jedna atrakcija na koncertu povodom otvorenja skijaške sezone u Obertauernu bit će JOSH., kantautor i pripovjedač iz Beča, i njegova gospođica „Cordula Grün”. U svoj kultnoj pjesmi, koja je od objave u lipnju ove godine munjevitom brzinom osvojila Austriju i Njemačku, ovaj pjevač pripovijeda priču o divnoj ženi u koju se beznadno i preko ušiju zaljubio. Nadamo se da će predstaviti i nekoliko pjesama sa svojeg debitantskog albuma koji je upravo u nastajanju.

Želite li doživjeti Marca Michaela Wandu, JOSH.-a i kolege iz benda uživo, zabilježite na kalendaru 1. prosinca, a karte možete nabaviti u Turističkoj zajednici Obertauern kao i na www.obertauern-tickets.com


 
1/2
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 31.10.2018 8:13:15
  • Bodova: 50939
  • Prijavi
I ja bi otišla.