Neodoljivi šarm ponajbolje alpske skijaške regije

Neodoljivi šarm ponajbolje alpske skijaške regije© ©saalbach.com, Tom Bause

Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn ima 270 km skijaških staza i 60 alpskih koliba

Jedno od najvećih skijaških područja u Austriji  Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn osim velikog broja skijaških staza, nudi alpske kolibe vrhunske klase, moderne skiliftove i zabavan duh. Tajna ovog područja je obvaćanje pažnje na detalje. Ove sezone Skicirkus nije ulagao sredstva samo u proširenje skijaškog područja, već i ugodnost i garanciju zasnježenih staza - želja im je postati savršeni skijaški resort gdje ćete s užitkom provesti zimovanje.


©Mirja Geh

Vrhunska tehnologija za brzi protok
Već nekoliko godina Skicirkus ne ulaže sredstva samo u visoku tehnologiju, već i pametnu infrastrukturu, optimalne sustave kontrole i ugodne pauze u kolibama vrhunske kvalitete. Ovaj sveobuhvatni paket jedna je od najvažnijih prednosti koju vam ovaj "Dom ležernosti" može ponuditi. Pri tom ističemo jednostavnost pristupa skijalištu, dobro osmišljen položaj skiliftova tako da ne morate skidati skije te mali broj križanja skijaških staza, što znači da se bezbrižno možete spuštati po izvrsno pripremljenoj stazi. Osobiti užitak osjetit ćete spuštajući se slobodno po padinama - na odličnom Freeride parku, prirodnim šumskim putevima i osjetiti kako je skijati pod zvjezdanim nebom na osvjetljenoj stazi.


©Mirja Geh

60 alpskih koliba
Preko 60 alpskih koliba pozivaju vas na odmor na ovom prekrasnom skijalištu. Uživajte u izvrsnim specijalitetima poput kaiserschmarren, kasnocken i drugima koje privlače skijaše da skinu skije i odmore na terasi ili u toplini kolibe. Domaćini koliba u Skicirkusu izuzetno paze kako na izgled samog mjesta, tako i na kvalitetu hrane i usluge koju pružaju. Bez obzira nađete li se u modernom planinskom restoranu ili rustikalnoj planinskoj kući (a neke imaju i 350 godina),  njihov je moto: Zabava, uživanje i okus.


©saalbach.com, Christian Wöckinger

90% skijaških staza savršeno prekrivenih snijegom
Kad govorimo o pravljenju umjetnog snijega, nijedno skijalište ne može se pohvaliti brzinom poput Skicirkusa. Čak 13 rezevoara kapaciteta 1.040.300 m3 vode, infrastruktura za pravljenje umjetnog snijega jamstvo je  da ćete uživati na stazi. Jedan kubni metar generira otprilike 2,5 kubnih metara snijega, napravljenog prirodno, samo od vode i zraka, bez ikakvih aditiva.
 
Komentari
+2