Na odmor u Gusarski zaljev

Na odmor u Gusarski zaljev

Predstavljanje novih kućica u Termama Čatež

Na samom početku ljeta našim već poznatim Indijancima u Termama Čatež pridružili su se i gusari koji već nekoliko godina svojim brodom plove vodama zimske Termalne riviere. Gusarski otok na ljetnoj Termalnoj rivieri otkrili su već davne 2002. Ljekovita termalna voda zacijelila je sve njihove povrede koje su zadobili tijekom plovidbe, te je i to bio jedan od razloga zbog kojeg su se baš tu odlučili usidriti.

Zbog svoje velike ljubavi prema vodi ostali su tu do danas, gdje su izgradili prekrasan GUSARSKI ZALJEV u okviru kojeg se nalazi naselje od 20 plutajućih kućica koje su drvenim mostom spojene sa obalom.
Kućice su izgrađene od prirodnih materijala čime doprinose da se osjećate kao kod kuće. Drvena terasa sa prelijepim pogledom na jezero nudi Vam potpuno opuštanje i uživanje u prirodi. U svakoj kućici moguć je smještaj za 4-5 osoba.

U Gusarskom zaljevu kao pravi gusari, uživati će obitelji sa djecom, romantični parovi, sudionici team building programa i svi oni koji žele svoj odmor provesti drugačije od onog uobičajenog.
Gusarski zaljev idealno je mjesto za avanturistički odmor, kao što je i dan u Termama Čatež pun gusarskih doživljaja.


Oprema plutajućih kućica:
• opremljen kuhinjski kutak s mini hladnjakom
• blagovaonica
• bračni krevet sa dodatnim krevetom na izvlačenje i pomoćni krevet za dvije osobe u mansardi.

Veličina pojedinačne kućice je 25 m2, svaka ima drvenu terasu.
Na kraju dana goste Gusarskog zaljeva impresionirati će ljepota sunčanog zalaska, a za vaš još potpunije doživljaj u koji su uključene posebne gastronomske delicije pobrinut će se gusarska posada u ugostiteljskom objektu „Pri kapitanu“, koji se nalazi u neposrednoj blizini Gusarskog zaljeva.
Cijena smještaja uključuje kupanje na ljetnoj i zimskoj Termalnoj rivieri (uključeno i kupanje na dan odlaska).
Gusare su postavili …
Izvođač projekta Gusarski zaljev je Nox Tehnologije d.o.o. iz Šempetra. Ukupna vrijednost investicije iznosi 820.000 €.

Druge značajne investicije u Termama Čatež u 2010. godini
Od mjeseca svibnja 2010. u kampu***** Termi Čatež, koji je od strane njemačkog ADAC-u ocijenjen za trenutno najbolji kamp u Sloveniji, gostima je na raspolaganju 90 novih kamp prostora i 2 nova sanitarna objekta. Svaki kamping prostor velik je 90 m2, opremljen je s priključkom za električnu energiju i vodu. Sanitarije su opremljene po standardima kategorije pet zvjezdica s perilicom za rublje, perilicom za suđe i sušilicom. Novost u našoj ponudi su i individualne kupaonice koje gosti mogu unajmiti za vrijeme boravka.
U sklopu hotela Aquapark Žusterna*** u Kopru primamo i prve goste u nove apartmane Lavanda. Gostima nadomak obale stoji na raspolaganju šest većih apartmana (za 4 osobe) i četiri manja apartmana (za 2 osobe). Svi apartmani imaju vlastitu terasu i parkirno mjesto u hotelskoj garaži.
Zabavni park ljetne Termalne riviere je bogatiji! Nova igračka Water Wars, omogućuje igru vodeni ratovi s pomoću manjih vodenih balona koje stavimo u određeni lansirni uređaj tako da vodeni balon poleti na polje protivnika i pokvasi ga. Probudite u sebi dječju maštu, razigranost i natjecateljski duh!
U 2010. predviđena je adaptacija i proširenje hotela Terme (izrada projektne dokumentacije i izvedba prve faze obnove - kuhinje i restauracije).

U Slovenskim prirodnim lječilištima u 2009. realizirano je 2.772.072 noćenje (2008: 2.754.051), od toga 1.691.437 noćenja domaćih gostiju i 1.080.635 noćenja stranih gostiju. Noćenja domaćih gostiju uvećala su se za 2,4%, a noćenja domaćih gostiju umanjila su se za 2% u usporedbi sa 2008. godinom.
 
Gosti u Termama Čatež u 2009. realizirali su 8,4% svih noćenja u Sloveniji i 25 % svih noćenja u Slovenskih prirodnim lječilištima.

 
Komentari
+2