Jesenski Art&Spa u Termama Tuhelj

Jesenski Art&Spa u Termama Tuhelj

"Priroda, mir i vrijeme samo za mene!", tako Sanja Doležal i Saša Lozar opisuju poseban jesenski Art&Spa doživljaj, ne skrivajući oduševljenje

Nakon ljetnih vrućina, gužvi na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, dolazi jesen - razdoblje koje mnogi obožavaju. Maštamo o jesenskom suncu koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, o wellness sitnicama koje si želimo priuštiti da bismo se razmazili ili o opuštanju s obitelji. Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda... Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

Posebna Art&Spa jesenska ponuda Terma Tuhelj jednostavno će vas oduševiti.
Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj... U restoranu Dvorac Mihanović, udaljenom samo 50 metara od hotela, prepustite se okusima jeseni uživajući u odličnim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.


 
"Ponekad je potrebno pobjeći od svega što nas okružuje i razmaziti se na jedan dan. Terme Tuhelj pripremili su odličnu jesensku wellness ponudu u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Oduševljavaju me posebni wellness paketi u privatnoj spa prostoriji s whirlpoolom, a hrana u restoranu Dvorac Mihanović je stvarno poseban doživljaj", ističe Sanja Doležal.

Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja.


"Moja obitelj i ja smo oduševljeni Termama Tuhelj... Tako su blizu, a sadrže baš sve. Svojim umjetničkim štihom bude mi inspiraciju i uvijek mi napamet padne neka dobra ideja. Bazeni su odlični, wellness je oaza iz koje uopće ne poželiš izaći van, a sve je isprepleteno super modernom arhitekturom. Kada ti je stvarno dosta svega, za 30 minuta si tamo", kaže Saša Lozar ne skrivajući oduševljenje.


Doživite jesenski Art&Spa paket u kojem vam Terme Tuhelj poklanjaju 50 posto popusta za boravak druge osobe ili se razmazite posebnim paketom u kojem ćete doživjeti magičnost Wellnessa Orhidelije u Termama Olimia.

 
 
Komentari
+2
 
bozicabo
  • 8.9.2016 16:42:27
  • Bodova: 14320
  • Prijavi
odlicno!
nyna_31
  • 7.9.2016 20:21:40
  • Bodova: 16128
  • Prijavi
Da barem imam vremena da se"razmazim".