Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Izlet u prirodu: Uz ovih pet kupališta na rijekama u blizini Zagreba i piknik, more ti neće nedostajati

Izlet u prirodu: Uz ovih pet kupališta na rijekama u blizini Zagreba i piknik, more ti neće nedostajati© Instagram

Okružene prirodom i zelenilom, rijeke su odlična alternativa za more. Zato isplaniraj izlet, spremi piknik i posjeti jedno od ovih pet kupališta na rijekama

Prvim danom ljeta i dolaskom toplog vremena svi mi jedva čekamo dan kada ćemo se konačno rashladiti, bilo u moru, bazenu, ili nekoj od rijeka. I iako nam more nije baš najbliže, imamo tu sreću što je nekoliko rijeka s kupalištima smješteno upravo u blizini Zagreba i možemo ih lako posjetiti.

Okružene prirodom i zelenilom, rijeke su odlična alternativa za more, a aktivnosti koje povezujemo s rijekama ima pregršt - od piknika i sunčanja uz rijeku, kampiranja, pa sve do vožnje čamcem, kajakom ili čak raftinga za one malo hrabrije.

 
Većina ovih rijeka smještena je u okolici Karlovca i Siska koji su od Zagreba udaljeni svega sat vremena vožnje i stoga su idealna lokacija za izlet vikendom, a jednom kada ih posjetiš, poželjet ćeš na njima provesti cijelo ljeto.

Stoga isplaniraj idući izlet i posjeti jedno od ovih pet kupališta na rijekama.
 
Otok ljubavi na Mrežnici (Duga Resa)

Kupalište Otok ljubavi na Mrežnici nedaleko od Duge Rese od Zagreba je udaljeno 83 kilometara i idealno je za bijeg u prirodu. Sedrene barijere, slapići i riječni otoci i čista priroda pružit će ti pravi doživljaj i svakim korakom uživat ćeš u ljepotama ove rijeke. U blizini kupališta nalazi se i tobogan za djecu, kao i kamp u kojem se možeš smjestiti sa svojim šatorom i uživati u avanturi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ???αgσl ??α?αl∂ (@smeagolich)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daria (@darialigoni)


 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2