Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Isplaniraj izlet, napravi piknik i posjeti bajkovite dvorce u blizini Zagreba

Od Trakošćana kao jednog od najljepših dvoraca Hrvatske i Velikog Tabora kao jednog od najprepoznatljivijih, pa sve do onih malo manje razvikanih poput dvoraca Lužnica i Miljana

2/10
Dvor Veliki Tabor

Veliki Tabor utvrda je smještena u Hrvatskom zagorju u blizini mjesta Desinić, a od Zagreba je također udaljen malo više od sat vremena vožnje. Osim što je jedan od najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u nas i predstavnik fortifikacijske arhitekture kasnog srednjeg vijeka, jedan je i od najprepoznatljivijih identiteta, ne samo Hrvatskog zagorja, već i cijele Hrvatske. Njime je najduže gospodarila obitelj Ratkaj, a danas je u njemu smješten muzej. Smješten na brdu, s njega se pruža impresivan pogled na Hrvatsko zagorje i dio Slovenije, i savršena je lokacija za vikend izlet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Croatia Full Of life (@croatiafulloflife)

 
2/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 4.6.2020 21:06:11
  • Bodova: 46724
  • Prijavi
Baš su lijepi,samo sam u Trakošćanu bila.