Glečerski wellness – jedinstveno iskustvo!

Glečerski wellness – jedinstveno iskustvo!

Jeste li znali da se u Kranjskoj Gori, čarobnom mjestu podno Alpa, nalazi tisuću godina stari glečer? Iskoristite priliku da učinite više za svoje zdravlje i doživite nešto zaista posebno

Ispod hotela Špik u Kranjskoj Gori nalazi se glacijalna voda koja tamo već više od 1000 godina stoji netaknuta duboko između slojeva zemlje. Voda iz glečera iznimno je čista, bogata elementima u tragovima, ima idealan omjer kalcija i magnezija te neutralnu pH vrijednost. Svu njezinu blagodat možete osjetiti u tretmanima lica i tijela te masažama u hotelima Hit Alpinea u Kranskoj Gori, slikovitom mjestu okruženom šumama i moćnim Alpama koje obaraju s nogu svojim zadivljujućim vrhovima.  


Opuštanje u vodi iz zaleđenog jezera pravi je melem za tijelo i duh. Uz Glečer paket kupanje u bazenu s ugrijanom glacijalnom vodom iz kojega se pruža prekrasan pogled na Alpe neograničeno je, a opustiti se možete uz masažu glacijalnim kamenjem uz čaj i voće, u posebnim kupeljima ili sauni. U ponudi su hotela također terapije lica i tijela tijekom kojih se upotrebljava blagotvorna voda iz glečera te hidratantna terapija tijela idealna za suhu kožu.


Dobrom osjećaju pridonosi i animacijski program na zdravom planinskom zraku - nordijsko hodanje, bicikliranje i meditacija. Naime, razdoblje između zime i ljeta u Alpama je poznato po blagoj klimi, idealnoj za istraživanje okolice i netaknute prirode iznimne ljepote.


Kao nadopuna wellness tretmanima u ponudi je zdrav niskokalorični jelovnik s obiljem šumskog voća, meda, žitarica i drugih lokalnih proizvoda. Preporučamo da isprobate zaštitini znak hotela, čokoladni kolač Slatka Julija koji ne sadrži brašno i naprosto se otapa u ustima.


Kranjska Gora više je od skijališta, to je mjesto koje živi cijelu godinu i kao stvoreno je za sve one koji vole netaknutu prirodu iznimne ljepote i predivnih boja, aktivan odmor u srcu Alpi te neponovljivo wellness opuštanje u vodi iz glečera. Sve to uz udoban smještaj u jednom od hotela Hit Alpinea u kojem će svaka želja biti ispunjena.


Više o ponudi: https://www.hit-alpinea.si/hr/glecer-paket
 
Komentari
+2
 
irija
  • 26.5.2016 17:31:09
  • Bodova: 49711
  • Prijavi
Nisam znala za ovo.Treba iskoristiti ovu priliku i učiniti neškto za svoje zdravlje i doživiti nešto posebno,ako imate debeli novčanik.