Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Bogatstva Jadrana na dlanu: Pet hrvatskih otočića koje bismo ovog ljeta mogli posjetiti

Ova će ljetna sezona 2020. biti drugačija od prijašnjih, a definitivno možemo očekivati kako masovnog turizma praktički neće ni biti. Baš zato je odlično vrijeme da posjetimo ove skrivene dragulje Jadrana i uživamo u njima bez buke i vreve

2/5
Biševo

Udaljeni otok Biševo jedan je od najljepših bisera Jadrana, a najpoznatiji je po svojoj Modroj i Medvjeđoj spilji, odličnom plavcu i pješčanim plažama. Ovaj otočić u blizi je Visa, pa ga turisti koji tamo odsjedaju često posjećuju. S obzirom da će ova ljetna sezona zbog pandemije korona virusa biti drugačija no prošle, vjerojatno neće biti velikih gužva i masovnih posjeta, pa će se stvarna ljepota Biševa moći bolje doživjeti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SI?O?? (@si_hoe_ra)


Inače, Biševo je vrlo mali otok, od svega 6 kilometara kvadratnih, no sve na njemu jamči rajski užitak i opuštanje. Od dubokog plavog mora, spilja koje oduzimaju dah, bogate vegetacije pa do gastronomske ponude - odlaskom na Biševo ne može se pogriješiti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenn Korail (@jennkorail)

2/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 27.5.2020 16:37:35
  • Bodova: 46724
  • Prijavi
Lijepo izgleda.