Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ana Carrasco Villapun istražuje ljepote Hrvatske

Ana Carrasco Villapun  istražuje ljepote Hrvatske

Predstavljamo vam jednu od novinarki koja sudjeluje u projektu Discover Croatia - Exploring Route

U tijeku je novi projekt  Discover Croatia - Exploring Route, koji organiziraju Dhar media i TouristarTV.  U projektu sudjeluje pet novinara koji na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Potaknuti željom za putovanjima samostalno su se javili za sudjelovanje u projektu, dolaze iz različitih zemalja, no svima je strast zajednička ljubav prema putovanju i činjenica da još uvijek nisu posjetili Hrvatsku. Show možete pratiti na na web stranici TouristarTV-a. Kroz kratak intervju pobliže upoznajemo jednu od novinarki koja sudjeluje u projektu Annu Carrasco Villapun iz Španjolske.

Svjetski se putnik, zašto volite putovati?
Volim putovati zbog svojega avanturističkog duha. Uživam od prvog trenutka kada stignem u stranu zemlju, volim upoznavati kulturu te zemlje, ljude koji u njoj žive, boju krajobraza i miris ulica.

Koje Vam je odredište bilo najdraže, koje Vas se najviše dojmilo?
Volim države s lijepim vremenom i plažama. Volim otkrivati noćni život i zabave, kao i različite načine na koji ljudi uživaju u njima.

Zašto ste se prijavili u šou Discover Croatia?
Prijavila sam se jer sam nedavno završila novinarski fakultet i volim svoju profesiju. Mislim da će mi ova prilika i iskustvo koristiti te sam zaista sretna što ću sudjelovati u ovom projektu.

Što očekujete?
Nadam se da ću mnogo naučiti kao novinarka, bit će to moj prvi put i prva prilika za druženje s ljudima koji se već dugo bave novinarstvom i međusobnu razmjenu iskustava s putovanja.

Jeste li se pripremili za putovanje istražujući Hrvatsku?
Kada su mi ponudili mogućnost putovanja u Hrvatsku, potražila sam informacije o zemlji. O Hrvatskoj sam već ponešto čula, no sada sam otkrila više stvari koje prije nisam znala.

Što Vam je prva asocijacija kad pomislite na Hrvatsku?
Mislim da je to lijepa zemlja, s vremenom nalik onom u Španjolskoj i s važnim i poznatim mjestima koje turisti trebaju posjetiti. No, sigurna sam da ću o toj zemlji otkriti mnoge, trenutačno nezamislive, stvari.
 
Komentari
+2
 
angel0000
  • 11.9.2013 18:54:11
  • Bodova: 66711
  • Prijavi
da i kaj sad ?.. svašta..