Vas dvije protiv svih: Evo zašto su starije sestre zakon

Vas dvije protiv svih: Evo zašto su starije sestre zakon© Profimedia.hr

Sestrinska ljubav je posebna, a žena koja ima stariju sestru treba osjećati veliki ponos jer ima svog anđela čuvara

Imati sestru je jedinstveno iskustvo i toga su svjesne sve žene koje imaju tu sreću, ali imati stariju sestru još je posebnije. Žene općenito dijele posebnu vezu, a sestrinska veza je još jedan nivo više. Način na koji ti i tvoja sestra komunicirate jedinstven je u vašoj obitelj, ali sigurno to možeš vidjeti i u drugim obiteljima.
 
Postoje neke stvari u vezi sa starijom sestrom zbog kojih bi se svaka žena trebala osjećati sretnicom. Provjeri je li u tvoj život sve ove stvari donijela i tvoja sestra te joj nemoj zaboraviti zahvaliti što je uvijek uz tebe.
 
1. Uvijek je možeš pitati za savjet

Dok ste odrastale, najvjerojatnije si uvijek tražila pomoć od starije sestre, a njezino mišljenje i savjeti bili su ti važni. Prošla je kroz mnoga  životna iskustva prije tebe, pa je to značilo da je ona bila mudrija. Još uvijek joj se obraćaš za pomoć kao odrasla osoba, ali ovaj put to je više zbog toga što cijeniš njezino mišljenje. Znaš da će ti uvijek biti važno ono što ti savjetuje starija sestra.


via Giphy

2. Još uvijek se brine za tebe

Tvoja sestra se oduvijek brinula za tebe. Kada ste bile male, roditelji su joj govorili da te treba čuvati i uvijek paziti. Možda si to povremeno mrzila i prigovarala joj da se ponaša poput mame, ali si uvijek u srcu znala da to čini jer te voli. I danas se osjećaš pored nje kao da si beba. Možeš je povremeno podsjetiti da si i ti u međuvremenu odrasla.
 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 22.11.2020 19:11:52
  • Bodova: 146501
  • Prijavi
Ja sam mlađa sestra , koja već preko dva desetljeća uči živjeti bez starije sestre. Teško je :((