Sviđam li se svom prijatelju?

Sviđam li se svom prijatelju?

Već sutra testirajte naše savjete, te potvrdite ili opovrgnite svoje sumnje, jer možda je on upravo ljubav vašeg života

Kada vam se nasmije imate osjećaj kao da se rastapa, kada kaže ime i želi privući vašu pozornost vidite sjaj u njegovim očima, uvijek se trudi biti u vašoj blizini i osjećate nevjerojatnu bliskost... Znače li ti znakovi da on želi s vama biti nešto više od prijatelja? Postoji li zaista između vas privlačnost? Kako uopće možete to sa sigurnošću znati? Ovo su samo neka goruća pitanja na koja nije lako odgovoriti, no nije nemoguće.

Ono što morate sebi priznati, ako već do sada niste, je da s obzirom da razmišljate o znakovima koji bi mogli predstavljati privlačnost s njegove strane, znači da i vi osjećate i želite nešto više od prijateljstva. Onaj prvi moment kada shvatite da postoji mogućnost da se sviđate vašem prijatelju i da se on sviđa vama, najčešće se javlja zbunjenost i u biti ne znate što ustvari želite. Vrlo je teško odlučiti kako biste se trebali ponašati u cijeloj toj situaciji i što će se dogoditi u budućnosti.

Naravno, ako ste si sve te njegove znakove umislili, sigurno ne želite ugroziti prijateljstvo, a isto tako nikako ne možete započeti s njim razgovor gdje ćete tražiti da vam kaže sve svoje osjećaje prema vama. Dakle, ono što vam preostaje je da pokušate prepoznati određene znakove govora tijela i njegovog općenitog ponašanja prema vama i prema drugim ženskim prijateljicama i poznanicama. Razotkrijte što se krije u njegovom srcu.

Sigurni znakovi da mu se sviđate

Ako ste već na rubu živčanog sloma, ne spavate radi toga noćima, ali jednostavno niste sigurni da li dobro čitate njegove znakove, vjerujemo da će vam nakon ovog članka neke stvari biti jasnije. Osim toga, već ga sutra možete testirati. Vjerujemo da barem jedan od opisanih znakova mora biti istinit i u vašem slučaju.

Gleda me drugačije…

Ako mu se sviđate više od prijateljice, neće moći skinuti pogled s vas. No, nemojte se zavaravati, to ne znači ako vas samo gleda u oči kada pričate ili kada ste u istom društvu. Treba vas gledati drugačije. Treba imati pogled kakvim vas ne gleda jedan prijatelj. Česti pogledi u oči, želja u očima i česti široki osmjesi svaki puta kada uhvatite njegov pogled, definitivno su jako dobar znak. Ako su svi ti znakovi i više nego očiti, odgovor je „da“, on vas želi!

Govor njegova tijela...

Njegov govor tijela promijeni se kada ste vi u blizini, što opet ne mora značiti ništa posebno. Primjerice, ako se, bez obzira na veličinu društva i drugih žena koja ga okružuje, želi približiti vama, ako primjećujete da želi zadobiti vašu pažnju nervoznim smijehom, ako ne zna kamo bi s rukama, te ako se zacrveni svaki puta kada ga pogledate, vjerujte, ne umišljate stvari. S druge strane, ako je vaš prijatelj sramežljiv, imate jako veliki problem. Njegove znakove mnogo ćete teže prepoznati ili ih uopće nećete, jer ih neće pokazivati, barem ne na vama primjetan način.

Višak pažnje…

Ovo je jedna od najboljih tehnika kako otkriti da li mu se sviđate. Pokušajte ga dozvati kada ste u društvu, a njegova pažnja je trenutno usmjerena nekome drugom. Ukoliko reagira iste sekunde kada ste rekli njegovo ime, te vas odmah pogleda sa zanimanjem, to je vrlo dobar znak. Također, pokušajte ga dozvati možda iz neke veće daljine, kada je u društvu. Ako mu je potrebno neko vrijeme da se otrgne od razgovora s prijateljima, tada nije vrijedan spomena. No, ukoliko odmah počne tražiti od kuda dolazi vaš glas, tada ste „na konju“.

Razgovarajte s drugim prijateljima...


Pitajte zajedničke prijatelje, ako imate dovoljno povjerenja u njih, da li su primijetili bilo kakvu promjenu u njegovom ponašanju ili bilo što drugo. Ovi vam mogu pomoći u otkrivanju takvih stvari ako vi jednostavno ne možete jasno shvatiti njegove signale. Postoji mogućnost da je nekome već pričao nešto više o vama ili je pak pokušao saznati da li se on sviđa vama. Na taj način, vaši zajednički prijatelji mogli bi vam olakšati cijelu dilemu.

Želi čuti vaš glas...

U doba svih mogućih telekomunikacijskih čuda, jedan od načina da saznate što netko osjeća prema vama su SMS i e-mail poruke, chat preko društvenih mreža itd. Primjerice, pokušajte ga nazvati kada je na poslu. Ako se odmah nije u mogućnosti javiti, vjerojatno će naći načina da vam napiše SMS poruku uz objašnjenje da je na sastanku i da će vam se javiti čim završi.

Ako mu pak pošaljete SMS poruku i odmah ju uzvrati, te vas sa nekom provokacijom ili pitanjem želi zadržati u razgovoru, to je vrlo dobar znak. Ukoliko se pak ne može dopisivati, sigurno će vam objasniti razlog uz obećanje da će vam se javiti kasnije. Isto vrijedi za chat i e-mailove... Ponekad je lakše određene osjećaje i znakove privrženosti izreći putem SMS-a ili chata, pa iskoristite njegove prednosti.

Svi ti znakovi trebali bi vam dati do znanja da se sviđate vašem prijatelju. Ako su osjećaji uzajamni, nemojte ih propustiti pokazati, jer on isto tako čeka određene znakove od vas. Samo hrabro, možda će vam upravo on, osim dobrog prijatelja postati ljubav vašeg života.
(vam)

 
Komentari
+2
 
buuu
 • 7.4.2013 14:26:45
 • Bodova: 13123
 • Prijavi
Nemam muskih frendova, a ta pitanja sam si postavljala sa 15-16godina
bozaj
 • 2.1.2012 18:52:20
 • Bodova: 16
 • Prijavi
uh imam isti problem,podelite vasa iskustva ovde...ja sam vec 2 god, sa prijateljem i vrklo je vest u svim signalima,flertuje samnom,prica cak i o sexu,m ignorisemecestonamernonpr.uvek izlazimo uistom drustvu i naistamesta,ujvekjeuzmene,toje ociglednoi onkaze da mu lepo samnom,al navodno da mo voli platonskikao prijatelja..hm. mislim da se folikra,tesko mu preci tu granicu,, ne znam vise kakoista a zelim ga...pomozite vasim iskustvima...cujemose cesto, uvek je tu za mene i ja za njega, cak izmenjujemo i poklone, ali ali....pravi se frajer ne znam,...
buba21
 • 23.9.2010 0:07:15
 • Bodova: 4
 • Prijavi
ah... a ja se upravo mučim s tim.... i fakat sam luda i više ne znam što da radim...
malilu
 • 20.9.2010 19:19:41
 • Bodova: 23489
 • Prijavi
ja sam se druzila 1 godinu sa prijateljem i danas slavimo vec dve sretne godine..
marta
 • 20.9.2010 13:28:40
 • Bodova: 2806
 • Prijavi
e... ja sam skuzila da se mom prijatelju svidam vise od prijateljice,a tad sam bila u vezi pa ja lipo prijatelja izgubila...:-((