Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Šest dobrih stvari koje ti se dogode kada postaneš teta

Šest dobrih stvari koje ti se dogode kada postaneš teta© Unsplash

Tvoj ti nećak ili nećakinja život mogu posve promijeniti, i to u pozitivnom smislu

Svaka žena koja ima sestru zna da je sestra najvažnija osoba u životu - tvoj je oslonac i najveća podrška, uvijek je tu za tebe i na nju uvijek možeš računati. 

Istina, ponekad se možete posvađati kada je riječ o posuđivanju odjeće i ostalim besmislicama, ali duboko u sebi jedna drugu volite više od svega i više ne biste mogle zamisliti život jedna bez druge. Čak i znanost tvrdi da sestre na neki način "štite" jedna drugu od depresije, kao i da one osobe koje imaju sestru žive dulje
 
Osim tvoje sestre, i njezino dijete na tebe može utjecati na pozitivan način, a kada tvoja sestra rodi, i za tebe počinje novo poglavlje i dogode ti se predivne stvari.
 

1. Dobiješ novog najboljeg prijatelja

Kako ste odrastale, ti i tvoja sestra bile ste najbolje prijateljice, ali kako je život tekao, imale ste puno više obaveza, svaka je otišla na svoju stranu i udaljile ste se. Kada postaneš teta, tvoj će nećak ili nećakinja biti tvoj novi najbolji prijatelj s kojom ćeš ići u avanture i stvarati nove uspomene, baš kao što si nekoć to radila i sa svojom sestrom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on


2. Tvoja će kreativnost doći do izražaja

Sve čemu te život dosad naučio moći ćeš prenijeti na najnovijeg člana svoje obitelji. Znatiželjno dijete postavljat će ti tisuću pitanja dnevno, a ti imaš priliku iskoristiti svu kreativnost kako bi odgovorila na njih. Osim toga, zajedno ćete crtati i izrađivati kreativne stvari, što svako dijete voli, na taj će način tvoja kreativnost najbolje doći do izražaja. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


3. Postaješ odgovornija

Nakon što tvoja sestra rodi dijete, nije jedina koja postaje odgovornija. Sve ćeš više vremena provoditi sa svojom sestrom i s njezinim djetetom i, kako vrijeme prolazi, i ti ćeš postati zrelija i vidjeti svijet drugim očima. Tvoj će nećak postati tvoj centar svijeta i trudit ćeš se biti što bolja teta, a zajedno s time dolazi i odgovornost i briga o djetetu. Briga o djetetu tvoje sestre i odgovornost koju ćeš steći pripremit će te za budućnost, kada ćeš imati vlastito dijete. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haylie Duff (@haylieduff) on


4. Zbližit ćeš se sa svojom obitelji

Vrijeme provedeno s tvojim nećacima podsjetit će te na vrijeme djetinjstva, a ta će te nostalgija potaknuti da sve više vremena provodiš sa svojim roditeljima, sestrom, i općenito sa svima s kojima si odrastala. Svi ćete se zajedno ponovno zbližiti, a to može imati vrlo pozitivan utjecaj na tebe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on


5. Osjećat ćeš se kao da možeš postići bilo što

Novom članu svoje obitelji ti ćeš postati kul teta, vitez i pravi heroj. Svojim ćeš nećacima biti idol i u tebi će pronaći uzor, poklonit će ti svu svoju ljubav i povjerenje, pa ćeš i ti ponovno vjerovati u sebe i imati osjećaj kao da možeš postići sve na ovom svijetu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on


6. Konačno razumiješ značenje bezuvjetne ljubavi

U vrlo kratkom periodu tvoj će nećak postati veliki dio tvog života, ali i prioritet. Stavljat ćeš ga ispred svih drugih i vrijeme s njim bit će ti važnije od svih drugih planova, koje ćeš rado otkazati kako biste zajedno proveli vrijeme. Samo njegov osmjeh imat će tu moć da ti popravi i najgori dan i konačno ćeš razumjeti značenje istinske, bezuvjetne ljubavi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 2.3.2020 21:59:31
  • Bodova: 3675
  • Prijavi
Ako imaš normalnu obitelj...