Posebna ljubav: 20 citata koje možeš razumjeti samo ako imaš sestru

Posebna ljubav: 20 citata koje možeš razumjeti samo ako imaš sestru© Unsplash

'Imati odnos pun ljubavi sa sestrom ne znači samo imati prijateljicu ili saveznika - već znači imati srodnu dušu do kraja života.'

Odrastanje sa sestrama znači nadmudrivanje, beskrajno smijanje i čitav niz svađa. Kako godine prolaze, neće se puno toga promijeniti, osim što se svađe (vjerojatno) smanje jer više ne morate dijeliti istu sobu i/ili kupaonicu. 
Ako si jedna od onih sretnica koja ima sestru, onda znaš koliko je važna veza koju vas dvije dijelite. Čak i ako ste se kao djeca ludo svađale, ne postoji nitko tko razumije tebe (i cijelu tvoju obitelj) poput tvoje sestre. 

Iako se dan sestri obilježava tek u kolovozu, svaki dan je dobar dan da pokažeš svojoj sestri koliko je voliš i cijeniš. Baš zbog toga pronašle smo neke od najljepših citata o sestrama koji će ti ugrijati srce i pružiti ti inspiraciju.

Ono u što smo sigurne je da ne postoji ništa slično snažnoj sestrinskoj ljubavi, stoga pronađi citat koji odgovara vašem odnosu i podijeli ga sa svojom sestrom već danas
 
Barbara Alpert

"Sestra. Ona je tvoje ogledalo, obasjava te čitavim svijetom mogućnosti. Ona je tvoj svjedok, koji te vidi i u najgorem i u najboljem izdanju, i voli te bez obzira. Ona je tvoj partner u nestašluku, tvoja prijateljica i u najsitnije noćne sate, netko tko zna kad se smiješiš, čak i u mraku."
   
1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 1.7.2020 15:19:27
  • Bodova: 52594
  • Prijavi
"Sestra. Ona je tvoje ogledalo, obasjava te čitavim svijetom mogućnosti. Ona je tvoj svjedok, koji te vidi i u najgorem i u najboljem izdanju, i voli te bez obzira. Ona je tvoj partner u nestašluku, tvoja prijateljica i u najsitnije noćne sate, netko tko zna kad se smiješiš, čak i u mraku." Tako je.