Obiteljsko Valentinovo: Evo kako proslaviti ljubav u krugu najmilijih

Obiteljsko Valentinovo: Evo kako proslaviti ljubav u krugu najmilijih

Zašto ne biste ove godine isprobali nešto drugačije i proslavili ljubav u krugu obitelji? Pokažite im da vam je stalo i da mislite na njih uz ove male znakove pažnje.

Svi želimo i trebamo biti cijenjeni. Ali unatoč našim dobrim namjerama, često zaboravljamo pokazati voljenim osobama koliko su nam zapravo dragocjene. Valentinovo povezujemo uz romantične odnose, ali ono se ne mora uvijek vrtjeti oko buketa ruža i čokoladnih bombonjera.  Na Valentinovo slavimo ljubav u svim oblicima te je savršen trenutak da pokažete bližnjima koliko vam je drago što su dio vašeg života i jednostavno  im  kažete „Volim vas“.

Nisu vam potrebne grandiozne geste ili pokloni, ljubav iskazujemo sitnicama. Provjerite u nastavku kako provesti dan ljubavi u krugu svoje obitelji.

Pripremite im ručakLjubav ide kroz želudac. Zato pozovite obitelj na druženje i ručak. Uštedite si novac i vrijeme te provedite dan u ugodnom okruženju vlastitog doma. Pretvorite Dan zaljubljenih u obiteljski događaj,   a najbolji način da ga iskoristite je uz pripremu obroka zajedno. 

Nakon ručka, najbolje sjedne šalica kave pa nastavite svoje druženje uz omiljeni crni napitak i druge aktivnosti. 

Počastite sebe i bližnje šalicom punom ljubavi


Uz kavu, najbolje idu kolači i obiteljske anegdote. Neka se svaki član obitelji prisjeti nekih smiješnih trenutaka. Obiteljske povijesti imaju puno materijala za istraživanje i svaki put se otkriju novi detalji o životima onih najmilijih. Stariji neka prenesu mlađima svoja iskustva te se zbližite još malo više.Listanje obiteljskih albuma 

Svoje priče poduprite vizualnim dokazima. Dok danas sve imamo spremljeno na svojim pametnim mobitelima, ima nešto čarobno u foto albumima.  Listanje obiteljskih albuma u nama budi osjećaj sigurnosti i pripadanja, stoga izvadite stare albume i prisjetite se rođendana, zajedničkih putovanja, školskih dana ili se samo nasmijte retro modnim kombinacijama ili tatinim brkovima iz sedamdesetih.Igrajte društvene igre

Osim priče, vrijeme možete iskoristiti i igrajući društvene igre. One imaju posebnu čar jer potiču zbližavanje ukućana, i velikih i malih. Kad se cijela obitelj okupi za stolom uz zabavne igre, ni jedna aplikacija se ne može približiti toj vrsti zabave. Valentinovo se ne smije svoditi samo na materijale stvari, već se treba odnositi na izražavanje ljubavi i zahvalnosti. Rukom ispisana poruka, šalica kave ili priprema obroka su možda mali znakovi pažnje, ali znače puno.    Na koje jedinstvene načine vi i vaša obitelj slavite Valentinovo? Imate li neku tradiciju koju možete podijeliti s nama u komentarima?

Sadržaj je napravljen u suradnji s Gloria kavom
 
Komentari
+2
 
mmmaja
  • 1.3.2019 23:14:28
  • Bodova: 3170
  • Prijavi
Sreća je u malim stvarima
oprezna
  • 14.2.2019 21:17:49
  • Bodova: 145564
  • Prijavi
Osjetim miris kave mmmmmm
oneg1rl
  • 14.2.2019 15:36:07
  • Bodova: 4623
  • Prijavi
Napokon clanak a da se ne priva o tome kako se mora na veceru,kino,kupit ruze,bombonjeru...najljepse je to ipak provesti u krugu obitelji