Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljubavologija by Bruno Šimleša: Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i sa svojim roditeljima

Ljubavologija by Bruno Šimleša: Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i sa svojim roditeljima

Novo predavanje najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav i odnose!

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA
u suradnji s dm


predstavlja novo predavanje
u

Zagrebu, Kino Europa, 12.6., 19h

Kako odgojiti zdravo i samosvjesno dijete, kako u djetetu razviti samopouzdanje, ali ne i narcisoidnost, kako djeci postaviti smislene granice (i ne osjećati krivnju), što kada se s partnerom ne slažemo oko načina odgoja…

Na predavanju ćemo učiti o pravilima svjesnog odgoja. Namijenjeno je svim roditeljima, ali i onima koji tek razmišljaju o tom koraku.
Također, posebnu ćemo pažnju posvetiti razvijanju mudrog odnosa prema svojim roditeljima jer realno, da nitko nema problema s roditeljima, pola svjetskih terapeuta ostalo bi bez posla.

Što bismo od svojih roditelja trebali dobiti, koja je njihova uloga u našem života, kako imati realna očekivanja od njih…
O svemu tome, Bruno će, kao i uvijek, govoriti bez rukavica, navodeći konkretne alate poboljšavanja odnosa te uz mnogo primjera iz prakse.

Ciklus Bruninih predavanja posvećen je udruzi SVE za NJU te je sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjiga namijenjena udruzi koja oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji pruža besplatnu psihološku pomoć. Dosad je uplaćeno 75,000 kn. Upravo je humanitarni aspekt potaknuo dm da Bruni pruži podršku u prikupljanju sredstava jer dm već dugi niz godina surađuje i podržava rad udruge SVE za NJU i jedan je od inicijatora projekta osnivanja Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka.

Ulaznice: 50 kuna
Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4
I naravno - u Kinu Europa na dan predavanja!


 
 
Komentari
+2